Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

Helena-Reet: Jag packar saker för en bilresa i Finland … genast kommer det fram hur mycket saker som ryms i en liten bil

Helena-Reet: Jag packar saker för en bilresa i Finland … genast kommer det fram hur mycket saker som ryms i en liten bil

OHMYGOSSIP – Redan nu på lördag startar jag och barnen en stor, flera veckor lång bilresa till Finland, där vi praktiskt taget reser hela landet runt. Jag har kommit överens om flera möten och Estella Elisheva har planerat göra olika slags fotosessioner både till sitt Instagram konto (@Estella.Elisheva), sin hemsida (EstellaElisheva.com) och OHMYGOSSIP teen (se hemsida HÄR, Insta HÄR).

I reseprogrammet ryms många besök på SPA-anläggningar, många olika slags restauranger och hotell, möten med många vänner och samarbetspartners, besök på kontor, koll på fastigheter (har en liten tanke på att köpa land och fastigheter i norra Finland) och myyyyyycket bilkörning. Nu, när de första produkterna i vårdande kosmetikserien Elisheva & Shoshana snart finns på marknaden, hoppas jag att jag kan tänka på olika slags möjigheter till samarbete under denna resa. Produktförpackningarna (stansning, tryckning, efterbehandling av boxarna) beställde jag från ett tryckeriföretag i Tallinn, joon.eu, och de borde komma idag eller i morgon. Sedan måste jag även hinna packa tvålar, som jag gjort för hand, i boxar så att jag kan ta de färdiga produkterna med på resan. För att E&S produkterna är av premium klass och riktade till konsumenter som uppskattar traditionell stil och hög kvalité, ser jag framför allt apotek som återförsäljare. Vi har satsat extra mycket på konsistensen och vi anser oss vara framför allt en kosmetikserie för apotek. Det som kännetecknar våra produkter är ärlighet, effektivitet och kvalité. I våra förpackningar framgår även allergener, om det finns några, och när det gäller några ämnen kan de förekomma naturligt 0,0001 %. Största delen av våra produkter som redan finns till salu och som kommer till marknaden inom kort är just för personer som har en känslig hud. Vårt motto är: So gentle, so pure! (Så milt, så rent!). Med denna princip görs recepten till alla våra produkter. Alla viktiga ämnen är naturliga och största delen av dem har vi odlat, plockat och torkat själva.

Således är det vansinnigt mycket som ska packas med. Kläder för två veckor för tre personer, väskor, skor, produktprov (många lådor), skolgrejer (det blir läxor även om man inte är i skolan), fiol, SPA- och träningsvaror, kläder för utflykter och skidåkning, Ivankas leksaker, datorer, små tv-apparater till bilen osv… OMG – denna lista är så lång. Dessutom tar jag med en låda mat och dryck, som vi kan avnjuta under pauserna på resan. Och till mig själv för kvällen ljus, alkoholfri öl Saku GO – min nya favorit sedan ett tag tillbaka! En stor resväska är redan överfull med saker och jag har egentligen inte ens börjat packa. Jag bestämde mig att köra en liten bil (använder mindre bensin, för det finns många långa sträckor att köra), men nackdelen är naturligtvis mindre utrymme.

Som det ser ut idag kommer resan att bli så här. Den 20 oktober – vi övernattar på Original Sokos Hotel Ilves i Tammerfors, den 21 oktober nära Vasa i Vöyri (jag hyrde där ett helt hus från finlandssvenskar), den 22 oktober Break Sokos Hotel Eden i Uleåborg, den 23-24 oktober på Sirkkas Levi Hotel SPA, 25-27 oktober är vi i Rovaniemi (jag har ännu inte bestämt mig om vi hyr ett helt hus eller om vi stannar på ett hotell… jag tar beslutet under resans gång), den 27 oktober planerar jag att sova över antingen i Kajaani eller Iisalmi på ett bra hotell (jag kollar igen under resans gång hur långt jag ids köra), 28-29 sover vi över i Kuopio på Original Sokos Hotel Puijonsarvi, den 30 oktober är fortfarande öppet men jag tror att vi stannar i Jyväskylä, den 31 oktober i Helsingfors och tillbaka till Tallinn med Viking Line. Ni som är på samma ställen samtidigt med oss och vill tänka på samarbete, ta frimodigt kontakt – skriv på FB eller skicka e-post med adressen info@nordenbladet.com!
Solsken! Kram!


Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory