Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

Finsk städstjärna värd hundratusentals euro flyttar till Miami: Pengar ger frihet

Finsk städstjärna värd hundratusentals euro flyttar till Miami: Pengar ger frihet

OHMYGOSSIP – “Hej, jag är Auri Katariina, en 30-årig tjej från Birkaland, Finland, och jag städar folks hem gratis”, presenterar Auri sig själv på sin hemsida aurikacleaning.com. “Jag filmar och lägger upp städvideor på mina kanaler på TikTok, YouTube och Instagram. Jag vill visa hela världen att det är kul att städa. Och att det är värt att be om hjälp! Även den mest till synes omöjliga röran kommer att bli ren! Jag reser runt i hela Finland och städar hemma hos dem som verkligen behöver det, helt gratis!”

Auri Kananens videor är populära och hennes kanaler följs av miljontals tittare, och enbart YouTube genererade över en halv miljon euro i visningar förra året. Auri, som tidigare arbetade för sin mammas städfirma, fick idén till en städvideo 2020, när hon på skämt filmade ett städjobb och laddade upp videon på sitt Tiktok-konto. Auri startade sedan sitt eget städföretag, som 2021 redan gjorde en vinst på 260 000 euro. Förra årets vinst var redan 600 000 euro, varav merparten kom från sociala medier (annonsering på YouTube och Facebook) och olika samarbetskampanjer i sociala medier. Kananen deltog också som domare i programmet Master Cleaners Finland, vilket ytterligare stärkte hennes rykte.

“Pengar är viktiga för mig i den meningen att de ger frihet. Frihet är ett av de viktigaste värdena för mig”, berättade hon för tidningen Iltasanomats tidskrift Me Naiset i april.

Nu utökar Auri sin städverksamhet till Amerika. Hon fick ett erbjudande som hon helt enkelt inte kunde tacka nej till. Auri avslöjade för Iltalehti att hon kommer att resa till Miami i tre månader i december. “I Miami finns ett företag som sköter min Facebook-sida. Företaget organiserar allt för mig där”, säger Auri, som inte bara får betalt för det nya reklampartnerskapet utan också för boende och resekostnader.

Bild: Auri Kananen
Källa: Ohmygossip.ee


Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory