Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

Kethi Uibomägi: Hela kroppens charm ska inte spridas för hela världen att beskåda, oavsett om det är sommar eller inte

Kethi Uibomägi: Hela kroppens charm ska inte spridas för hela världen att beskåda, oavsett om det är sommar eller inte

OHMYGOSSIP – Överallt och av alla kända den sprudlande och alltid glada Kethi Uibomägi (34), som förutom sång, radioprogram och programledare på TV även är värd för tidningen Eesti Naisens podcast “Varje kvinna är en berättelse”, skrev på väggen av sitt Instagram-konto att hon gillar att välja kläder som passar för alla aktiviteter, och att hon inte gillar att visa upp “hela charmen” av kroppen, oavsett om det är sommar eller inte. Vad hon menade med “charm” är lite oklart (eftersom det finns gott om avslöjande bikinibilder av henne på Instagram 🤔😜), men idén är i alla fall vacker och det finns definitivt en poäng med den.

På sin födelsedagsmorgon fick Kethi en fråga i kommentarerna varför hon klär sig som en gammal kvinna? Vill hon klä sig som sin mamma? Låt en ung kvinna klä sig ungdomligt!!!

Man blir lite mållös, eller hur? Kethi tog inte nej för ett svar och postade på Instagram:

“Jag förstod inte hur jag kan anses klä mig som en gammal person och vilken typ av stil ska en “ung person” ha då? Men det är klart att om jag i framtiden vill på en och samma dag besöka en kyrka (speciellt när jag reser eller gör en resplan), promenera därifrån in till stan, sedan äta lunch på en fine dine restaurang, sedan gå till en havsstrand en stund för att läsa en bok, gå 20 000 steg och sedan sätta mig på ett glasscafé eller ta en kebab, så kommer jag att fortsätta välja kläder som är lämpliga för hela dagen och för alla aktiviteter. Så för säkerhets skull gick jag förbi en surfshop sent i går kväll och köpte de här tofflorna och ljusblå byxor. Jag tycker att de är coola och stilrena. Hela kroppens charm ska inte spridas ut för hela världen att se, oavsett om det är sommar eller ej.”

Bild: Kethi Uibomägi
Källa: Ohmygossip.ee


Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory