Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

Hendrik Terras är upp över öronen förälskad och “Singel skönhets busighet” är SÅ YESTERDAY!

Hendrik Terras är upp över öronen förälskad och “Singel skönhets busighet” är SÅ YESTERDAY!

OHMYGOSSIP – Parlamentsledamoten Hendrik Terras (30), som en kort tid var förlovad med nöjesjournalisten Brigitte Susanne Hunt (27) efter sin medverkan i den estniska realityserien Singel skönhet hösten 2022, visade sig för första gången offentligt med sin kärlek Maria Pihlak från Ösel på Võnge-festivalen i Setomaa förra veckan. Det unga parets kärlek föddes ur vänskap och nu är de oskiljaktiga.

Hendrik, som blev rejält utskämd av Brigitte Susanne Hunt i den sista sändningen (eller var det en fortsättnings episod) av Singel skönhet (enligt tittarna helt orimligt och obefogat), har gått vidare i livet och ser mer framåt. Terras hittar bara de vackraste orden för 26-åriga Maria Pihlaki, och i en intervju med tidningen Kroonika säger han stolt att de förbereder sig för att flytta ihop. Maria säger att de har många gemensamma drömmar och planer för framtiden, men ännu viktigare, säger hon, är att de båda har personliga ambitioner.

“Jag tror att en av hemligheterna i vårt förhållande är att vi är fans och supportrar av varandras drömmar och ambitioner”, sade Maria. Hendrik tillade: “Jag har mina egna drömmar och Maria har sina egna drömmar, men nu är Marias drömmar också mina drömmar och vice versa”.
Hendrik lade också upp en bild på Instagram där han och Maria lär känna festivalen. Se HÄR.

Källa: Ohmygossip.ee

Titta också:


Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory