Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

7 MANNLIGA gester som kvinnor vill se mer av

7 MANNLIGA gester som kvinnor vill se mer av

OHMYGOSSIP – Vilken typ av kvinna skulle inte vilja ha en manlig, artig, omtänksam, pålitlig, empatisk och förstående man? Om du inte är en ensam ungkarl, då är du förmodligen en underbar pojkvän, en fantastisk dejtingpartner eller en kärleksfull make. Men fortfarande är det vanligt, att ett par som har levt tillsammans i åratal och det verkar som att de är lyckliga, skiljer sig.

Vad vill kvinnor? Oftast säger kvinnor vad de önskar sig. Och tro att även om en liten önskan kan verka meningslös för er, så är den av STOR betydelse för en kvinna. Men vad är det för gester som kvinnor i hemlighet (tyst) förväntar sig av sin partner?

1. PUSS
Ingenting får kvinnor att känna sig varmare och hemtrevligare än en avskedskyss på morgonen innan man går till jobbet eller en hälsningskyss vid ankomsten hem. Med en kyss kommunicerar mannen utan att säga ett ord till kvinnan att han är glad över att se henne eller att han saknar henne. En riktig pärla för ett par som är mer återhållsamt med att uttrycka sina känslor högt. En fin tradition är också kvällens “godnattkyss” eller slängkyssar. Det blir aldrig för många kyssar!

2. KRAMAR
Män, kramar och smekningar för kvinnor! Det är vetenskapligt bevisat att kramar minskar stress och ökar mängden av välbefinnandehormonet oxytocin i kroppen. Kyssar på pannan, kinden, näsan. Kvinnor behöver inte en heltidssession med älskog för att känna sig önskade. Det rekommenderas ofta bara små kyssar som visar att mannen vill hålla kvinnan nära sig och inte bara planerar sex. Kramar och att hålla kvinnan i sina armar är intimt men sexuellt och erbjuder intimitet till kvinnor. Att hålla en i sina armar som en “eftervård” är särskilt viktigt för kvinnor efter sex, det visar en partners tillgivenhet och önskan att vara tillsammans.

3. BLOMMOR, SMÅ PRESENTER, VARMT BUDSKAP
De små sakerna är de som visar en kvinna att en man tänker på dem, även när det bara var tio sekunder. Utan tvekan kommer ingen kvinna att säga “nej” till en bukett blommor. Att bara komma ihåg henne räcker – till exempel att ta med en kvinnas favorit från butiken eller ett vänligt meddelande om ni råkar vistas i olika ställen.

4. KOMPLIMANGER
Uttryck som “du ser väldigt vacker ut idag” kan ta dig långt. En stor del av kvinnorna ägnar mycket uppmärksamhet åt detaljerna i sitt utseende, som smink, hår, naglar, osv. Kvinnor som inte gör det, riktar sin energi till något annat – ta reda på hur du observerar det! När du tänker på din partner och ger komplimanger för den ansträngning de gör, ger du dem en känsla av glädje och inser samtidigt för dig själv att de gjorde det delvis eller helt för dig.

5. ATT HJÄLPA TILL MED KAPPAN, ATT ÖPPNA BILDÖRREN
Att hjälpa till med kappan och öppna bildörren kan vara de senaste resterna av ridderlighet som också passar in i den nuvarande eran av kvinnors jämställdhet. Dessa gester kan också vara en överraskning för kvinnor, eftersom de inte nödvändigtvis förväntar sig det – de gör en man till en gentleman och får en kvinna att känna sig som en dam. Om ni inte gör det varje dag, gör det åtminstone på större bemärkelsedagar eller teaterkvällar. Det ger en känsla av fest och kommer säkerligen att höja varje kvinnas humör!

6. GE EN KVINNA TID TILL VILA OCH “HENNES EGEN TID”
Ni kanske känner att ni vill vara tillsammans hela tiden, men alla behöver också sin egen tid. Tiden då man är helt för sig själv. Gör din plan med det i åtanke. Det är en stor komplimang också att låta en kvinna sova en morgon länge tills du överraskar henne med morgonkaffe och pannkakor.

7. RÄCK DIN HAND FÖR EN KVINNA
Kvinnor smälter när de känner att en man vill erbjuda dem skydd och är väluppfostrad på alla sätt. Det räcker att ni är artiga genom att placera handen på en kvinnas nedre rygg eller ta dem i handen och guida dem genom folkmassan. De känner mannens omsorg och närvaro både fysiskt och mentalt.

Bild: Pexels


Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory