Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

Årets lyxiga presentförpackning från Elisheva & Shoshana till ett värde av 57,70 euro finns redan att köpa och i ElishevaShoshana.com online-butik mer än 30% billigare!

Årets lyxiga presentförpackning från Elisheva & Shoshana till ett värde av 57,70 euro finns redan att köpa och i ElishevaShoshana.com online-butik mer än 30% billigare!

OHMYGOSSIP – Julen står vid dörren och julklappssäckarna väntar på att fyllas. Men vad kan man ge till sina nära och kära? Naturligtvis nordiska, handgjorda produkter! Årets lyxiga presentförpackning från Elisheva & Shoshana till ett värde av 57,70 euro finns redan att köpa och i ElishevaShoshana.com online-butik mer än 30% billigare! Två produkter för huvudvård (effektivt detoxschampo och hårbottenspray), ett fint, 100% naturligt och uppfriskande badsalt och en allergifri och hudvänlig, vackert handgjord tvål finns till slutet av december eller så länge lagret räcker, för 39,90 euro. Där finns också många erbjudanden och rabatter på andra produkter, och alla som köper för över 50 euro, får även en present från E&S!

Gift box 2020 är vackert förpackad för hand och redo att ges som present! Vi inkluderar inte fakturor eller prislappar i paketet! Kolla, vad paketet innehåller och hur det ser ut och vad det innehåller mer i detalj från bilderna och produktbeskrivningen nedan! Ge dig själv eller till dina nära och kära en minnesvärd julklapp och lägg till avkoppling, njutning och lyx till dina dagar. Du kommer att må bra och skämma bort din hud och ditt hår med vårdprodukter av kvalité! Mycket uppskattade och älskade E&S vårdprodukter i Skandinavien är också lämpliga för känslig hud, gravida kvinnor och spädbarn, eftersom de inte innehåller några syntetiska dofter eller konstgjorda färger! Presentförpackningen finns i E&S online-butik – LÄNK TILL PRODUKTEN.VAD SKA MAN GE SOM PRESENT? Nordiskt hantverk är den bästa presentidén! Lyxig Elisheva & Shoshana presentförpackning nu tillgänglig till rabatterat pris!

 

1. Djuprengörande Detox vårdande schampo med Aloe Vera för hårbotten (200ml) LÄNK TILL PRODUKTEN

Håret blir snabbt fett och smutsigt? Nu behöver du inte längre oroa dig över det! Hårets hälsa och skönhet kommer från hårbotten. Elisheva & Shoshana ”Djuprengörande Detox vårdande schampo med Aloe Vera för hårbotten” är extremt effektiv vårdande produkt för hårbotten, som utan att irritera huden normaliserar fetthalten på din hårbotten och djup rengör hårbotten från fett, mjäll och slaggprodukter. Schampos pH-värde är hudvänligt (pH 5,5). Produkten förbättrar mikrocirkulation (blodcirkulationen i hårbotten), stärker hårrötterna och hjälper skört och/eller skadat hår att växa snabbt.

Aloe Vera är en medicinalväxt som är stärkande och som innehåller massor med vitaminer, och den kan kämpa mot så väl mikrober som svamp, ibland även mot flera virus. Hjälper till att skydda håret från luftföroreningar, solbränna och värmeskador (till exempel hårtork), fuktgivande. Schampot kan också hjälpa till att lindra följande hårbottensproblem (hår som fort blir fett, mjäll, håravfall, psoriasis, dermatit, seborroisk eksem, klåda, svamp i hårbotten osv.).

E&S ”Djuprengörande Detox vårdande schampo med Aloe Vera för hårbotten” håller huvudet rent länge och gör ditt hår starkt, glänsande och friskt! Produkten innehåller över 75 % 100% organiska ingredienser och den passar för alla åldrar, även barn, gravida och ammande mödrar.

2.Hair Energy Maximus+ hårbottenspray med magnesium (75ml) LÄNK TILL PRODUKTEN

Hårets hälsa och skönhet börjar med hårbotten. Elisheva & Shoshana ”Hair Energy Maximus+ hårbottenspray med magnesium” är en extremt effektiv produkt för hårbotten för personer som har problem med hårbotten (mjäll, hårfall, psoriasis, dermatit, talg-eksem, klåda, hårbottensvamp mm). Hair Energy Maximus+ hårbottenspray med magnesium tar bort från hårbotten kalcium salt som bromsar ämnesomsättningen för hår och syresättningen av hårbotten. Sprayen absorberas i hårbotten jätte snabbt, det tar 5-15 sekunder för den att komma fram till celler. 10 puffar har 100 mg (28 % RDA).

E&S ”Hair Energy Maximus+ hårbottenspray med magnesium” (15 % koncentrat av Zechstein magnesiumklorid) är en bra present som vårdar dig och personer du älskar – sprayen skyddar sin hårbotten och ditt hår mot utvärtes föroreningar, ger håret energi och säkerställer tillräcklig magnesiumnivå för hårbotten, rengör hårbotten på djupet, stimulerar och aktiverar växten av hårsäckar i hårbotten. Hårsprayen är 100 % naturlig och passar för alla åldrar, även barn, gravida och ammande mödrar, den passar även för diabetiker och vegetarianer. Hindrar hålfall och nedbrytning av tänder hos gravida kvinnor och personer med specialdiet.

3. Badsalt med eukalyptus och mineraler (250g) LÄNK TILL PRODUKTEN

”Badsalt innehållande eukalyptus och mineraler” handgjort av Elisheva & Shoshana verkar stimulerande, uppfriskande och det ökar koncentrationsförmågan. Eukalyptus främjar andningsorganens funktion och är avkopplande för musklerna efter träning, minskar värk och inflammationer. Havets mineralämnen innehåller 90 olika mineral- och spårämnen som hjälper till att avlägsna toksiner från kroppen, reglerar talgkörtelns funktion och håller huden ung och fräsch.

Badsaltet med Eukalyptus och mineraler av E&S är effektivt och drygt, och det ger fötterna och kroppen en behaglig doft. Unikt badsalt i en snygg och högklassig förpackning gör ditt badrum snyggare och är en fin present som skämmer bort både dig och personer du älskar.

Passar för dagligt bruk både som fotbad och för hela kroppen.

4. Maskros- och getmjölkstvål (80-95g) LÄNK TILL PRODUKTEN

Elisheva & Shoshanas (E&S) handgjorda tvål med Maskros och getmjölk är ett milt, näranda, rengörande och skyddande tvättmedel för både händer och kropp. Maskrosblommor plockade från Estlands rena åkrar ger tvålen vackra gulaktiga och grönaktiga naturliga färgklickar och gör att varje tvål är ett litet konstverk. Maskros (Taraxacum officinale) anses vara en av de mest verksamma medicinalväxterna i Norden. Getmjölken i sin tur är känd som naturens elixir, som innehåller gott om A, B6, B12 och E vitaminer, som har en viktig roll i förnyelsen av hudceller, och dessutom proteiner som hjälper till att avlägsna bakterier från huden som orsaker acne.

E&Ss lyxiga två med Maskros och getmjölk är hudvänlig, effektiv och dryg. Passar bra även för en känslig hud. Den unika kvalitetstvålen i vacker, sofistikerad förpackning förskönar ditt badrum och är en bra present för att skämma bort både dig själv och personer du älskar.

Passar för dagligt bruk.

 


Tags assigned to this article:
Elisheva & Shoshana

Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory