Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

AV DEN HÄR ANLEDNINGEN bör kvinnor inte ha en ring på tummen

AV DEN HÄR ANLEDNINGEN bör kvinnor inte ha en ring på tummen

OHMYGOSSIP – Att bära en ring är en gammal och utbredd vana bland både män och kvinnor. En ring är till sitt väsen ett mycket magiskt föremål och användningen av ringen har vissa regler. Vilket finger du har en ring kommer att påverka ditt liv och din framtid.

Det är absolut viktigt i vilken hand ringen hålls. Den vänstra handen är den passiva handen – mottagaren, den högra däremot är den aktiva handen. Vänster är Yin och höger är Yang. När du sätter ringen på din vänstra hand tar du emot de omgivande energierna och därför är den lämplig för att ladda upp och fylla på dig själv. Ringen på den högra handen ökar kreativitet, aktivitet och nåd. Energin rör sig utåt, vilket också orsakar rening. För vänsterhänta ska det hela tolkas tvärtom.

Den populäraste bäraren av ringen är ringfingret, dvs den namnlöse, Apollo – kärlek till skönhet, kreativitet, självuttryck, goda relationer.

Tummen är ett “manligt” finger som symboliserar sunt förnuft, logik och intelligens, och är förknippad med följande starka egenskaper: mod, vilja att vinna, beslutsamhet. Användningen av en ring på detta finger stimulerar uppkomsten av dessa egenskaper.

Om tjejer bär smycken i tummen underkuvar det Venus energi – det minskar kvinnlighet och gör det betydligt svårare att hitta en make.

Bild: Pexels
Källa: Ohmygossip.ee


Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory