Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

BRA TIPS för att undvika för varm säng på sommaren

BRA TIPS för att undvika för varm säng på sommaren

OHMYGOSSIP – När sommarens värmebölja kommer är det många som har svårt att sova på natten och det hjälper inte ens att sova med öppna fönster. Pure Wow avslöjar en överraskande hemlighet om vad som faktiskt gör att du känner dig varm, rapporterar Ohmygossip.ee.

Anledningen till att du inte kan sova på sommaren, eller till att du ständigt vänder och vrider dig på nätterna, är materialet i dina lakan. Syntetiska material, som polyester, är orsaken till att värmen stannar i lakanen. Därför är det värt att byta till lakan som är tillverkade av naturliga material under sommaren – 100 % bomull är det perfekta valet.

Bomull är ett material som andas och transporterar bort värme så att du svettas mindre. Med ett så enkelt val kan du göra din nattsömn bättre. “När vi bytte ut våra gamla lakan mot lakan av 100 % egyptisk bomull fick vi en mycket bättre nattsömn och vaknade inte upp med känslan av att behöva springa direkt från sängen till duschen. Det är så små saker”, stod det i kommentarerna.

Att sova naken kan också vara en garanti för bättre sömn!

Foto: Pexels


Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory