Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

BUDSKAP FRÅN ÄNGLAR: Vad betyder det att man ser siffrorna 1, 11, 111 och 1111? LÄS vilken slags budskap ängeln vill lämna dig genom att använda siffror!

BUDSKAP FRÅN ÄNGLAR: Vad betyder det att man ser siffrorna 1, 11, 111 och 1111? LÄS vilken slags budskap ängeln vill lämna dig genom att använda siffror!

OHMYGOSSIP – Har du upptäckt under senare tid att du lägger märke till siffran 1 eller dess kombinationer? Du ser inte dessa tecken utan anledning, för de har en mycket större betydelse för din framtid än du kan ana. Din skyddsängel skickar dig tecken med hjälp av siffror – de iakttar dig och de har förmågan att rikta dina tankar och uppmärksamhet. Det finns människor som kan se tecken som änglarna skickar, men många ser dem inte eller kan inte tolka dem. Om du inte ser dessa nummer, var lycklig – skyddsängeln finns vid din sida!

Magiskt budskap med siffrorna 1, 11, 111, 11:11 och 1111

Ju mer du ser siffran 1, desto starkare är budskapet och desto närmare finns det profetiska meddelandet som man försöker säga dig.

1 – Om man ständigt ser siffran 1 visar det, att du inte skall ge upp, du måste kämpa i den situation som ges dig. Du är in i en fas i ditt liv där det på något sätt kan kännas att sakerna är så att säga huller om buller. Nummer 1 ger hopp om och visar på att sakernas tillstånd ändras till det bättre.

11 – Om man kontinuerligt ser siffran 11 visar det, att du kommer att få en förändring i ditt liv. Denna förändring kan vara en början på en ny relation, en ny arbetsplats, ett barns födelse eller en bättre framtid. I vilket fall som helst är alla ettor alltid positiva meddelanden. När man ser numret 11 betyder det, att du håller på att lämna en svår period bakom dig och att det öppnas nya möjligheter. Änglarna vill ge dig ett budskap om att bibehålla optimism och att du inte ska låta någon negativ sak rubba dig. Snart kommer mycket ljus och många positiva saker in i ditt liv.

111 – Nummerkombinationen 111 visar, att det har kommit ”någon” människa in i ditt liv, som hjälper dig att gå mot en bättre framtid. Lägg märke till en person som vill dig väl, kan se positiva saker hos nya människor eller hos själar som kommit tillbaka från långt bakåt i tiden. Nummer 111 ger dig ett tecken på att idag kan det finnas någon vid din sida som kommer att hjälpa dig, lära dig och skapa en bättre väg för framtiden.

1111 och 11:11 – Om man ser siffran 1111 är ett självklart tecken på att du har kommit till en vändpunkt i livet. Alla förändringar, alla tecken, som livet ger, måste man ta emot. Använd varje möjlighet som ges dig om en bättre framtid. Var klok och analysera noga alla tillfällen, var inte rädd för att ta risker. Det viktigaste lösenordet är att du inte får titta på nya möjligheter med rädsla, utan gå så att säga positivt mot det okända. När du ser numret 1111, tänk på dina önskemål – om dessa önskemål kommer från hjärtat och med kärlek, är det mycket sannolikt att de går i uppfyllelse. Men glöm inte, att änglarna kan se skillnaden mellan hjärtats önskemål och girighet.


Tags assigned to this article:
skyddsängeln

Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory