Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

DE HÄR ÄR ANLEDNINGARNA till att män i allt större utsträckning söker relationer med kvinnor som är äldre än de själva

DE HÄR ÄR ANLEDNINGARNA till att män i allt större utsträckning söker relationer med kvinnor som är äldre än de själva

OHMYGOSSIP – Även om det uppenbarligen inte är åldern utan den ömsesidiga kompatibiliteten som räknas, finns det en växande trend att män söker sig till kvinnor som är äldre än de själva. En äldre man och en yngre kvinna – det var i går. Idag söker män i åldern 25-35 år inte kvinnor i sin egen ålder eller yngre, utan snarare kvinnor i 40-årsåldern. Varför är det så?

En kvinna i 40-årsåldern har redan sett en del av livet och förr eller senare vaknar viljan att leva bekvämt. Män vill också ha ett liv utan extra stress och spänningar.

Studier har visat att äldre kvinnor erbjuder mycket av det som yngre kvinnor idag saknar – stabilitet, livsglädje och att de inte skapar drama av varje sak. Hon har hittat sin plats i livet och klarar sig utmärkt på egen hand när det behövs. Hon känner sin kropp och vet hur hon ska njuta av sex och överraskar män med sina erfarenheter och sängkammartips. Det sägs till och med att kvinnor inte börjar få riktiga orgasmer förrän i fyrtioårsåldern. Hon kommer också från en generation när feminismen var mindre utbredd och därför vet hon hur man lagar god mat, sätter inte karriären i första rummet, är omtänksam och lägger tonvikten på det kvinnliga utseendet. Som grädde på moset har hon erfarenhet från sitt tidigare förhållande – hon vet att ett bra förhållande inte varar av sig självt, utan att man måste investera i det.

Foto: Pexels
Källa: Ohmygossip.ee


Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory