Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

DESSA STJÄRNTECKEN kommer mycket troligt att sluta med äktenskap redan i år! + hur stjärntecknen passar ihop!

DESSA STJÄRNTECKEN kommer mycket troligt att sluta med äktenskap redan i år! + hur stjärntecknen passar ihop!

OHMYGOSSIP – Under det nya året är himlakropparnas position fördelaktig för alla vad kärlek och samliv beträffar. Men två av stjärntecknen har dock större sannolikhet att ro ett äktenskap i land. Vi vet alla att det går att gifta sig på ett ögonblick, men man kan också få vänta på ens egen ring och ens eget frieri halva livet.

De som hamnar framför altaret eller som friar år 2020 är allra mest sannolikt de som är födda i Skorpionens eller Fiskarnas stjärntecken.

För Skorpionen (födelsedag 24 oktober – 22 november) kommer äktenskapet inte att bli en överraskning – även om du och din älskade har varit tillsammans en kort tid, känner ni båda att äktenskapet är det rätta steget. Om ni har varit tillsammans i många år, kommer den efterlängtade bröllopsdagen verkligen just nu.

Kärleken hos den som är född i Skorpionens stjärntecken är het och passionerad, men kräver också oberoende. De kan bli bra läkare, forskare, advokater, advokater, jurister, begåvade krigsherrar och statsmän. Kvinnorna födda i detta stjärntecken är vanligtvis av två typer. Vissa är introverta, andra så kallade s.k. femme fatale. Den första typen av kvinnor har svårt att hitta en partner eftersom de är mycket nogräknade. Deras starka karaktär fascinerar vanligtvis svaga, passiva män som har svårt att fatta beslut. När hon är gift, hjälper Skorpionen sin man att göra karriär. Skorpionen lägger inte märke till sitt eget utseende, de har en låg röst, de är maskulina, men deras ögon är alltid brinnande. Den andra typen av kvinnor är en så kallad farlig typ: kokett, sprider oro runt sig, leder folk till hopplöshet och män kan ta sitt eget liv för henne. De som älskar henne gör hon ofta olyckliga. Hennes passion överväldigar även henne själv och hon är aldrig lycklig. Typisk kvinnlig vampyr.

Lämplig med: Kräftan, Jungfrun, Stenbocken, Fiskarna
Djupa känslor med: Oxen, Skorpionen
Särskilda känslor med: Lejonet, Vattumannen
Passar inte med: Väduren, Tvillingarna, Vågen, Skytten

Fiskarnas stjärntecken (födelsedag 20 februari – 20 mars) är så dämpad, att hon själv inte skulle komma på tanken att ta upp ämnet äktenskap, men hennes älskade är en fantastisk organisatör. Fiskarna har ofta inte en klar bild av deras eget liv, och de slösar bort många gynnsamma tillfällen, men i år gynnar ödet dem på alla sätt och vis. När de som är födda i Fiskarnas stjärntecken är skeptiska, misstrogna, återhållsamma och utan förmåga att hitta balans med omgivningen, så i år är det lättare att övervinna sådana hinder.

Passar med: Oxen, Kräftan, Skorpionen, Stenbocken
Djupa känslor med: Jungfrun, Fiskarna
Särskilda känslor med: Tvillingarna, Skytten
Passar inte med: Väduren, Lejonet, Vågen, Vattumannen

Foto: Pexels
Källa: Ohmygossip.fiAnnons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory