Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

Dessa TRE STJÄRNTECKEN ger största sannolikheten att bli miljonär

Dessa TRE STJÄRNTECKEN ger största sannolikheten att bli miljonär

OHMYGOSSIP – Alla stjärntecken har olika egenskaper och karaktärsdrag. I den här artikeln visar vi, vilka horoskoptecken redan från födelseögonblicket för med sig ett speciellt paket med färdigheter och visdom som gör att de kan bli rika och lyckas lättare än andra människor.

Gillar vi det eller inte, men vi alla vet att pengar är ett ovärderligt verktyg som gör att vi kan skapa mer bekväma livsvillkor för oss själva och leva som vi vill. Tyvärr är det sant att man aldrig har för mycket pengar, och så är allt som oftast – ju mer pengar vi tjänar, desto mer spenderar vi. Den amerikanska författaren Gertrude Stein sa en gång en klok mening: “Det finns alltid pengar, det är bara fickorna som varierar”. Men varför lockar en del människor till sig mer pengar än andra? Astrologer kan berätta att en undersökning av stjärntecken visar att vissa stjärntecken är mer benägna att bli rika.

1. VÄDUREN (21 mars – 20 april)
Vädurar har en stark karaktär, de är ambitiösa och energiska människor. De vill framåt, gå i bräschen, leda och vägleda andra. Väduren vågar ta risker med pengar och tror, att för att tjäna pengar, måste man också spendera pengar och han är en expert på det. Vädurens stjärntecken drar till sig pengar som en magnet, och till följd av de risker som ofta tas i livet blir Väduren åter igen miljonärer. Tyvärr finns det också en möjlighet att om de hoppas kunna tjäna ännu större belopp, blir resultatet för dem helt tomma fickor. Men en försiktig Vädur, som vet hur man analyserar och gör beräkningar, behöver inte oroa sig för konkurs. Vädurens styrkor är mod, inklusive vågad djärvhet, ridderlighet, stolthet och kärlek till frihet. Väduren kan bli bra läkare, särskilt kirurger, och krigsherrar och journalister. De kan lyckas som administratörer och statsmän, men då störs de av despotism och brist på diplomatiska färdigheter.

2. LEJONET (24 juli – 23 augusti)
LEJONEN är extravaganta till sin natur och gillar att spendera pengar. Lejonen tycker om att bli betraktade som framgångsrika, och därför är de också villiga att betala för privilegier. Det är Lejonens slösaktiga livsstil som samtidigt gör dem väldigt smarta att hittar nya sätt att locka pengar. Lejonen griper varje möjlighet som erbjuds dem och ser en möjlighet att tjäna pengar där andra inte ser det. Förr eller senare medför det därför att Lejonen får en jackpot, en möjlighet som ger dem en ganska stor summa pengar.

3. SKYTTEN (23 november – 21 december)
Skytten är extrovert, optimistisk och entusiastisk och gillar förändringar. Skytten kan förvandla sina tankar till konkreta handlingar och för att genomföra sina planer är den redo för allt. Liksom andra stjärntecken vars element är eld måste Skytten vara i ständig kontakt med världen för att uppleva så mycket som möjligt. Skytten leds av Jupiter, den största planeten i zodiaken. Skyttens entusiasm känner inga gränser, och därför har Skytten en stor känsla för humor och en oändlig nyfikenhet. Skytten värdesätter inte pengar och är inte rädd för att ta risker, och just därför kan en stor summa pengar rent av falla ner i Skyttens knä. Tyvärr är Skytten inte nöjd med några pengasummor och sätter allt på spel igen, eftersom den gillar att leka med risken – att förlora allt eller vinna ännu mer. Eftersom Skytten inte är rädd för fattigdom behandlar den pengar som en leksak som ger underhållning.

Foto: Pexels
Källa: Ohmygossip.fi


Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory