Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

Det populära klädesmärket från Skandinavien Ohmygossip Couture nu i Instagram!

Det populära klädesmärket från Skandinavien Ohmygossip Couture nu i Instagram!

OHMYGOSSIP – Klädesmärket Ohmygossip Couture som varit på marknaden i nära 10 år etablerade sig på Istagram för första gången. Fram till nu har detta estniska varumärke funnits på den brasilianska marknaden. Men nu berättade de i sitt pressrelease att under de närmaste åren tänker de satsa kraftfullt på den skandinaviska marknaden och att skapa ett Instagram konto var nödvändigt.

”Nuförtiden är det nödvändigt att profilera sig på sociala medier”, sade grundaren av Ohmygossip Couture Helena-Reet Ennet till NordenBladet. ”De yngre, som är vår viktigaste målgrupp, flyttar från Facebook till Instagram. För att vi haft Facebook och Twitter sidor i åratal insåg vi att det är i senaste laget att skapa ett Instagram konto. Under ett par dagar har vi gjort nästan 200 utskick och fått över 6000+ läsare. Om det växer i samma takt under en tid framöver är vi snart det snabbast växande varumärket inom mode i Internet.”

”I nästan tio år har vi arbetat hårt och modeller, kändisar, skönhetsdrottningar, sångare, skådespelare och alla andra skönheter som har presenterat vårt varumärke, kommer så småningom även till vårt Instakonto. Vi har väldigt mycket material och vi tänker göra nya utskick om våra produkter regelbundet! Alla som beundrar klädesmärket, som har skaffar sig något ur vårt sortiment, kan märka det med hashtagg (#ohmygossipcouture) och de mäktigaste utskicken hamnar på vår framsida och andra sociala medier”, lovar Helena-Reet.

Ohmygossip Couture Instagram konto kan ni se HÄR.

Bild: Triin Tulev © Ohmygossip Couture/ Ingrid Eloranta (Lifebeach studio)
Källa: NordenBladet.ee


Tags assigned to this article:
Ohmygossip Couture

Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory