Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

DETTA HOROSKOPSTECKEN är av sin karaktär det mest svekfulla

DETTA HOROSKOPSTECKEN är av sin karaktär det mest svekfulla

OHMYGOSSIP – Alla tolv horoskopstecken är olika och det både till sin karaktär och sin livsstil – en del prioriterar karriären, en del familjen och någon prioriterar att leva livet utan plikter. När man talar om tecknens karaktär, vilket är av dem är då det mest svekfulla eller allra mest oärliga?

Det kommer fram att sådana är de människor som är födda under tvillingarnas tecken. Tvillingen är inte en dålig människa av sin karaktär, hon vill ändå gott men det lyckas inte alla gånger och hon pratar ofta innan hon tänker, och det är där problemen börjar.

Tvillingen äskar att prata bakom ryggen och hon gör det utan någon som helst skuldkänsla – det betyder ändå att när hon pratar illa bakom ryggen på andra när hon är med dig, pratar hon illa om dig med andra.

Att ljuga är mycket lätt för henne och hon gör det så ofta att hon inte ens själv förstår, att hon just ljugit, men åter igen måste man komma ihåg att hon aldrig gör det av ondska.

Källa: Ohmygossip.fi


Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory