Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

Dokumentfilmen “Chiara Ferragni – unposted”, som fick sin premiär på Venedigs filmfestival i början av september, sätter kassarekord

Dokumentfilmen “Chiara Ferragni – unposted”, som fick sin premiär på Venedigs filmfestival i början av september, sätter kassarekord

OHMYGOSSIP – Stjärnan och modeskaparen Chiara Ferragni, som numera bor i Amerika och uppfostrar en liten pojke och har 17 miljoner följare på Instagram, gör en fantastisk karriär.

Utvecklingen för en modell, bloggare, stjärna i sociala medier, modedesigner och småbarnsmamma från en spirande bloggare till en toppmodedesigner i världen är det spännande att följa. Chiara är för närvarande på toppen av sin karriär, och genom dokumentärfilmen (“Chiara Ferragni – Unposted”) kan man få en unik glimt av hennes sagolika karriär.

Chiara Ferragni är enligt Forbes magazine den mest inflytelserika personen i modevärlden. Detta är en ikonisk self-made-woman (som har skapat en blogg med namnet “The Blonde Salad” och en online-butik som heter Chiara Ferragni Collection, vars värde har hittills vuxit till 30 miljoner euro) och är en kämpe för kvinnors rättigheter och mångfald.

View this post on Instagram

In @dior ready for the show 💘

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Filmen öppnar upp möjligheten att följa Chiara på nära håll i sin egen värld i åtta månader, med provning av högmod-bröllopsklänning, vigsel med Fedeze i Noto på Sicilien, Fashion Week i New York, Paris och Milano, öppnande av butiker i Asien och privatlivet med tillvaron hemma i Milano och Cremona, där Chiaras föräldrar bor och där hon gick i skolan och tog sina första steg. Resan kulminerar i Los Angeles, där hon funderar på det senaste året, som har varit fullt av exceptionella händelser som födelsen av en son.

I filmen delar Jeremy Scott, Diane von Fürstenberg, Alberta Ferretti och andra sina tankar om Chiara, som har påverkat modevärlden i nästan ett decennium.

Foto: Chiara Ferragni (Instagram/@chiaraferragni)
Källa: Ohmygossip.ee


Tags assigned to this article:
Chiara Ferragni

Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory