Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

FÖDELSEDAGSMAGI: DETTA LÖNAR SIG INTE att göra på ens egen födelsedag

FÖDELSEDAGSMAGI: DETTA LÖNAR SIG INTE att göra på ens egen födelsedag

OHMYGOSSIP – Födelsedagen är i en människas liv en viktig bemärkelsedag i energetisk mening och det finns många märken som kopplas ihop med den. Om du följer dem, följer välgång, lycka och framgång i alla dina sysslor.

REKOMMENDATIONER OM VAD DU BÖR GÖRA PÅ DIN FÖDELSEDAG
Många har hört talesättet att det nya året beror på hur man avslutar det gamla och tar emot det nya. Det är klart att denna tro gäller även födelsedagar. Just i den stunden sker ditt personliga livs flytt till nästa år.

På din födelsedag på morgonen genast efter att du vaknat försök ha en positiv attityd – på det sättet är du på det bästa tänkbara sättet öppen för positiv energi, som högre makter skickar dig denna dag. De har stora energireserver, som har som egenskap att ge tillbaka skadade energiströmmar. På denna dag, om man har en positiv attityd, kan man ta bort till och med det onda ögat som hotar dig.

Konflikter, förtvivlan, aggressivitet – negativa känslor hindrar förekomsten av ren energi och du är extra mottaglig mot svart magi och energivampyrer. Tänk bara gott och håll dig borta från problem. Vad du tänker om ditt fortsatta liv på din födelsedag, så kommer det att ske.

Om du är en religiös person, vänd till Gud med dina böner. Din bön blir hörd och den blir uppfylld. God och positiv anda på din födelsedag är viktig även därför att man sagt enligt gammal tro, att så som människan firar sin födelsedag, så kommer hon att fira det kommande året ända fram till nästa födelsedag. Skaffa under denna tid nya kläder och underkläder för fester. Även om du inte bjuder in några gäster, ta på dig festkläder och fira åtminstone ens symboliskt denna dag. Ta inte på dig gamla och slitna kläder – med dem skrämmer du bort framgången. Lägg pengar i fickorna i dina kläder (om du inte har fickor, sy fast på insidan av kläder) – för att det ska räcka för hela året. Byt inte kläder innan festen är slut, även om de skulle bli smutsiga.

VAD BORDE DU INTE GÖRA PÅ DIN FÖDELSEDAG
1) Du får inte fira födelsedag i förväg – man tror att det skulle förkorta ditt liv.
2) Låna inget på din födelsedag (fråga inte ens efter salt hos din granne, utan att tala om pengar!), annars följer dig pengabekymmer, problem, förvirring och konflikter i ditt jobb under hela året.
3) Ge inga bidrag, ge ingen lån på din födelsedag – det ger framgång och lycka till slutet av året.
4) Efter förmåga undvik kontakt med människor som vill dig illa – det finns en stor risk, att du lockar till dig främmande bekymmer. Om du inte kan undvika det, lägg ett föremål i silver i din ficka (vilket föremål som helst) – det förstärker ditt energifält och motverkar sjukdomar.
5) Människor som du bjuder till din födelsedag, påverkar på samma sätt ditt liv under det kommande året. Festen får inte ha 9, 13, 51, 21, 13, 99 eller till och med 100 gäster. Man tror att dessa antal ger problem till födelsedagsbarnet.
6) Samma gäller antalet ljus på tårtan på festbordet. Om din ålder är något av siffrorna ovan, kan du lösa problemet så att du köper ljus i form av detta tal, eller du avstår från ljus helt och hållet.
7) På födelsedagen rasar en mur och en jätte tunn gräns mellan dig och världen, därför att du är extra mottaglig mot god och även ond relation. Därför lönar det sig inte att bjuda in människor som du inte har närmare relation som har avsikter du har misstankar om.
8) Om någon slår sönder en kärl på ens egen födelsedag, måste man säga: ”till lycka!” – skärvorna får man slänga först dagen efter – för att man inte skall ta bort lyckan från huset. Det samma gäller sopor – det är bättre att slänga dem morgonen efter.

DESSA PRESENTER BORDE MAN INTE GE NÅGON PÅ FÖDELSEDAGEN
Även presenterna har en magisk roll på födelsedagen. Därför är det viktigt med omen som förknippas med dem. Räkna antalet blommor i buketten (när det är fråga om exempelvis en rosenbuske, räkna stjälkarnas antal). Antalet borde vara ojämnt! I annat fall ta bort en blomma eller släng bort hela buketten.

1) Kniv som present – det finns konflikter inom familjen. Detta gäller alla vassa och skarpa föremål (nålar, saxar, sabel osv), ge inte dem som gåva! Om du nu får sådana som present, är det bäst att bli av med dem.
2) Pärlor till födelsedagsbarnet – tårar, därför ska du inte ge föremål med pärlor som dekoration. Av samma anledning lönar det sig inte att ge näsdukar som present. Om du nu råkar få en sådan present, borde man skölja den i rent vatten före användning.
3) Spegel – det är en korridor mellan två världar: den verkliga och den andra. För att vårt energifält är mycket mottagligt under födelsedagen, kan en spegel man fått som gåva spela huvudroll i födelsedagsbarnets öden. Den får man titta på först dagen efter!
4) Ta inte emot presenter från sådana människor, vars syften du inte är helt säker på, – du kan få som ”överraskning” en förbannelse eller ett ont öga som present. Om man inte kan låta blir att ta emot en sådan gåva, bör man säga när man mottar en sådan present: ”jag tar emot bara sådant jag ser, det osynliga förblir ditt”. Gör ett korstecken i din fantasi. Om du ändå misstänker givarens syften, bli senare av med presenten.

Källa: Ohmygossip.eeAnnons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory