Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

FÖR DESSA STJÄRNTECKEN kan hundens år 2018 bli ödesdigert!

FÖR DESSA STJÄRNTECKEN kan hundens år 2018 bli ödesdigert!

OHMYGOSSIP – Den 15 februari börjar den gula hundens år och det lär bli framgångsrikt (läs närmare här: GRUNDLIGT kinesiskt horoskop för 2018: Kolla vad Hundens år som börjar den 15 februari för med sig för dig). Positiva förändringar gäller nästan alla under 2018. För tre stjärntecken kan detta år bli ödesdigert. Det lönar sig för dessa stjärntecken att vara uppmärksamma på förutsägelser och följa varningsråd som ödet ger i deras kalender.

TVILLINGARNA (Gemini)
Tvillingarnas tecken som är riktat mot vetenskap är djurbanans första andliga tecken. Tvillingarna förmedlar objektiva tankar och fakta, undviker att ta ställning och hålla fast vid sin egen åsikt. Tvillingarna är smidiga och om det behövs kan de ändra åsikt, ofta behöver de inte ha någon egen åsikt utan bara förmedla andras tankar. Tvillingarna är nyfikna människor, rationella, objektiva och de kan analysera situationer utan att låta sig påverkas av känslor. Personen är ofta en verbal talare och skribent, han läser mycket och studerar ofta till flera yrken under sin livstid. Till de verbala kunskaperna hör även att vara händig. På den negativa sidan kan Tvillingarna vara för otåliga, de tröttnar lätt och kan inte fullfölja sina sysslor. Talets gåva kan han använda även för egna syften.

Under 2018 väntar dig stora förändringar. Förändringar påverkar hela ditt öde under flera års tid. Lyckan ler endast åt de allra modigaste representanterna av detta tecken. Tappa inte behärskningen, var målmedveten och var inte rädd för att ta ansvar. Det lönar sig att avstå från rådande stereotyper och komplex. Om någon gammal situation påverkar dig, är det bäst att glömma den. Var öppen mot det nya och lämna det gamla och onödiga bakom dig. Börja leva och agera på ett nytt sätt. Den positiva energin under 2018 hjälper dig att uppnå dina planer och mål. Sommaren är en tid för dina framgångar. Om ödet leder dig överraskande uppåt, tvivla inte. Ansträngd dig ännu mer och då låter inte belöningen vänta på sig. Men sträva inte efter för mycket. Att blir överansträngd och att vara vaken skadar din hälsa.

LEJONET (Leo)
Midsommarens symbol, Lejonets tecken som längtar efter livsglädje, betyder äkta passion för skapande. Människan som har Solen i Lejonet, är energisk, glad, behöver många komplimanger och kan också ge dem till andra. Hans uppgift är att värma upp sin strålning och med sin positivism även dem som har mindre energi och är mindre lekfulla. För att Lejonet han vant sig vid att stråla vid scenen, kan han inte se publiken i mörker så bra och därför kan illasinnade människor skada honom. Ofta arbetar Lejonet med barn antingen på sin arbetsplats eller på fritiden, eller med drama eller nöje. Lejonet är av alla djurbanans märken den stora romantikern. På sin negativa sida har han en tendens till att hela tiden vänta sig applåder, han är egenkär, mycket stolt, och enligt sina principer kompromisslös och lätt sårad.

Året 2018 ler år dem som försöker uppnå ännu högre höjder. Om du har bestämt dig att sitta stilla i ett hörn, har inte ödet reserverat dig några som helst gåvor. Hundens år ger dig många möjligheter att lysa klart. Det är sant att du måste kämpa för din egen plats i solen. Men var lugn, Fortuna är på din sida. Agera modigt och målmedvetet. Du kommer att lyckas. Detta år är för Lejonet framgångsrikt när det gäller kärlek, yrke och ekonomi. Njut av stunden. För även under sommaren kan du ställa dig på hoppbräde och komma ännu högre upp. Var rädd om dina krafter, för de första veckorna av år 2018 rullar med häpnadsväckande händelser.

SKORPIONEN (Scorpio)
Vattenelementets märke Skorpionen riktar sig mot själen och till det som är under ytan, osynligt. Den som har Solen i Skorpionens tecken, är intresserad av hemligheterna kring födelsen och döden, människans energiska process och större penningflöden. Han arbetar ofta som psykolog, i säkerhetstjänst eller som polis, där han kan utnyttja sina kunskaper i att se genom saker och kolla det som är gömt. Han har en stark vilja och är rak på sak, men han känner sig tryggare när han kan mörka sitt arbete. Mycket vitalt stjärntecken Skorpionen kan inte leva bara för sig själv, utan han måste vara verksam i samhället. På den negativa sidan kan han vara för misstänksam mot andra och leta efter motiv, och på samma sätt kan det vara problem att ha för mycket egna instinkter och maktbegär.

Under 2018 kan du inte längre sitta händerna i kors och du kräver mycket upplevelser. Var modig. Ödet självt börjar ge dig möjligheter som ger nytta. Om någon erbjuder dig förtjänstmöjligheter, säg inte nej. Det är fråga om att bevisa din förmåga. Under vintern och våren skaffar de flesta ensamma skorpioner en kärleksrelation, medan de som redan är i relation, kommer att se hur relationen utvecklas (några får frågan om äktenskap, några får tillökning i familjen, några åker på smekmånad). Från och med våren öppnas lysande möjligheter till att klättra upp på karriär stigen och att byta arbetsplats. Det enda som under 2018 kan hindra lyckan är din oförmåga att fatta beslut.

Källa: Ohmygossip.fi


Tags assigned to this article:
hundens årkinesiskt horoskop

Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory