Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

GENOM ATT ÄNDRA DIN FRISYR – ändrar du ditt liv också. KOLLA vilken dag du ska besöka frisören

GENOM ATT ÄNDRA DIN FRISYR – ändrar du ditt liv också. KOLLA vilken dag du ska besöka frisören

OHMYGOSSIP – Hår har sedan urminnes tider betraktats som en symbol för (livets) kraft, styrka och skönhet. Håret behöver vård. De växer ganska långsamt och har mer än bara en estetisk funktion. Hår är en naturlig antenn för människokroppen.

Hår är källan till vår kosmiska kraft. Kom ihåg – att ändra din frisyr kommer att förändra hela ditt liv!
Magin hävdar att om något händer med ditt hår kommer det att förändra loppet av den där osynliga floden som sköljer oss med bioenergetiska vågor. Därför kan varje effekt på håret i en eller annan riktning förändra vårt utseende såväl som hela vårt liv.

För att undvika skallighet eller att förlora din skyddsängel tidigt, följ försiktighetsåtgärderna när du klipper håret. Du bör tydligt veta när och varför du klipper ditt hår.

Den första regeln:
Du får inte anförtro ditt hår åt någon slumpmässigt. Personen, som klipper ditt hår, ändrar ditt biofält. När du kommer till frisören, välj en energisk och glad frisör utöver en modern frisyr, så blir ditt liv bättre med frisyren.

Ju äldre frisören är, desto starkare har hens inverkan på ditt hår. Om du är en självständig person, är du van att lösa dina problem själv och du gillar inte att något hindrar dig från att implementera dem, välj en frisör som är antingen i din egen ålder eller yngre än dig.

Om du har regelbundna olyckor av en okänd anledning, är det vettigt att välja en mycket gammal frisör, även när frisyren han eller hon gör blir dyr för dig. Men efter att ha besökt en frisör förändras ditt liv abrupt.

Andra regeln:
Det är bättre att undvika att klippa håret själv. Detta är en “vidskepelse” som är mycket svår för människor att utrota. Oavsett hur stark och viljestark en person är, är det väldigt svårt för henne eller honom att fixa sitt eget biofält.

Den tredje regeln:
Man tror att det är bättre att din frisyr görs av en av samma kön. Under hårklippning förändras dina eteriska, astrala och mentala biofält och som ett resultat blir vi lätt exponerade för andra människors påverkan.

Således, om du gillar en frisör av det motsatta könet, kan det orsaka problem i ditt personliga liv.

Den fjärde regeln:
Om du vill att ditt hår ska växa snabbare efter att du klippt det, bör du klippa håret från tidpunkten för den växande månen till fullmånen.

Om du vill att ditt hår ska ändra lite av dess egenskaper – om du till exempel inte är nöjd med att det är rufsigt och olydigt, bör du gå till en frisör under den avtagande månen. Efter en sådan frisyr kommer håret dock att växa tillbaka väldigt länge. Under den avtagande månaden är det en bra idé att göra en frisyr även när du vill flytta ditt håravfall framåt och stärka dina hårrötter.

Råd från gamla magiker:
Om du blir sjuk, klipp av hårtoppen så att den negativa energin som orsakas av sjukdomen försvinner med hårets avklippta toppar och kroppen lättare kan rengöras.

Den femte regeln:
Hår ska inte klippas på vissa dagar, som är den 9:e, 15:e, 23:e och 29:e dagen (från nymånen), samt dagen för sol- och månförmörkelse. Efter att ha gjort saker som detta kan du bli sjuk eller, som det brukade sägas, “klippa bort ditt förstånd”.

Den sjätte regeln:
Innan du bokar tid för en frisör, ta reda på hur du vill förändra ditt eget liv.

Bild: Pexels


Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory