Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

GRUNDLIGT kinesiskt horoskop för 2018: Kolla upp vad Hundens år som börjar den 15 februari kommer att föra med sig för dig

GRUNDLIGT kinesiskt horoskop för 2018: Kolla upp vad Hundens år som börjar den 15 februari kommer att föra med sig för dig

OHMYGOSSIP – Kinesisk astrologi grundar sig på 12 års sol-måne-perioder eller kinesiskt djurbana och himlakropparnas rörelser längs de kinesiska stjärntecknen som är grunden till den kinesiska jordbrukskalendern. Dessa perioder är delade i fem element. Hela systemet upprätthålls yin och yang (det kvinnliga och det manliga) som uttrycker harmoni och balans. Men vad säger det kinesiska horoskopet till oss om detta Hundens år 2018 – hur blir detta år enligt det orientaliska horoskopet och hur framgångsrikt blir året för hela världen?

Märket för året 2018 enligt det orientaliska horoskopet är representanten för jord-elementet – Hunden. Den gula hundens år börjar denna gång den 15 februari sent på kvällen och slutar den 4 februari år 2019. Hunden är till sin karaktär ett lugnt och omhändertagande djur. Man behöver inte vara rädd för att den skulle svika, ljuga eller vara egoistisk, och därför kännetecknas året 2018 med ärlighet och välvilja.

Vad kan vi vänta oss av detta Hundens år enligt kinesiska astrologer?
Året blir lugnare än Tuppens år. Hundens energi är lugn och helhjärtad, den karakteriseras av trohet och ärlighet. Just dessa drag börjar härska år 2018. Horoskopet som kinesiska astrologer har gjort förutspår att vi nu är kapabla att lita mer på människor. Naturligtvis är det inte lönt att vara för godtrogen, för det är inte bra för någon. Om vi kan kanalisera vår uppmärksamhet även mot andra människor och deras behov, kan året föra med sig en positiv förändring för den värld som är på randen av ett ständigt kaos.

Spådom för 2018 enligt det kinesiska horoskopet
Hunden – det är ett idealiskt tecken som lutar sig mot etik och karakteriserar mänsklighetens mycket höga medvetande. Det är inte det minsta egoistiskt, därför ger det stöd åt aktiviteter som påverkar positivt på alla människor. Hunden har en kraftigt utvecklad skyddsinstinkt, den är en beskyddare. Hundens karaktär är att ta hand om alla, framför allt när människan är svag eller när hennes aktiviteter i något avseende är begränsade. När hunden styr börjar människorna ge varandra tid och uppmärksamhet och de är inte rädda för tungt arbete när det behövs.

Det kinesiska horoskopet för 2018 siar om många positiva händelser för hela världen. Året öppnar oss fantastiska möjligheter till att utveckla fredligt samarbete och det leder till att vi stöttar varandra. Sannolikt är att den överallt i världen existerande världskrigsspöke försvinner… Det lönar sig att komma ihåg att Hunden symboliserar konservatism och den älskar inte revolutionära förändringar. Hunden föredrar kända situationer och försöker med alla medel bibehålla den rådande situationen. Att detta närmar sig visar sig i hela samhället som starkare konservativa och nationella rörelser. Lyckligtvis under 2018 framträder främst solidaritet och försök att behålla dialog och parternas ömsesidiga praktiska arbete. Alla blir hörda och båda parternas åsikt uppmärksammas. Som resultat kan man vänta sig en betydlig förbättring både i den internationella politiken och även i ekonomin.
En stor positiv profetia är ju ekonomi. Året 2018 förutspår födelsen av många nya företag vars huvudsakliga syfte är att förbättra alla människors livskvalité. Vi kommer att ha mer pengar i våra plånböcker och människornas levnadsstandard ökar generellt.

Vilka vindar kan Hunden föra med sig till kärleken?
Hundens år har en generell riktning mot det positiva. I fråga om kärlek kan mycket förändras till det bättre. De flesta människorna kommer att se att deras livssituation blir bättre. Och även bättre – det är hög tid att ägna sig åt kärleks- och vänskapsrelationer, som förenar människor. Detta gäller både privatpersoner och samhällen. Det orientaliska horoskopet för 2018 ger hopp om att människorna blir öppnare och sprider positiva känslor. Vad kan enskilda personer önska sig enligt det kinesiska horoskopet för 2018? Slutet på ensamheten! Men för att få det måste de äntligen gå ut ur sina hem och vara öppnare mot andra människor. Hundens år för med sig möjligheten att hitta en själsfrände.

Ekonomi och pengar på Hundens år.
Det kommer en tid för unika möjligheter, och försök använda den för egna resultat. Era ekonomiska problem kan snabbt och smidigt få en lösning, men på villkor att ni bidrar till samarbete och ömsesidig hjälp. Vi borde alla vara ärliga, artiga och trogna, om vi vill få framgång. Världsekonomin utvecklas bra. Många länder börjar samarbeta på en helt ny nivå.

Det viktigaste budskapet i det kinesiska horoskopet för 2018 är: kom ihåg att genom samarbete med andra kan ni uppnå mycket mera än att arbeta ensamma!

En viktig sak: om ni har i era liv en människa som ni kan lita på till hundra procent, skydda henne och ta hand om henne.
En varning inför 2018: om ni sårar någon får ni snart se resultat av ett sådant handlande.
Ett gyllene rättesnöre för 2018: enighet bygger upp, stridigheter förstör.


Tags assigned to this article:
kinesiskt horoskop

Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory