Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

HÄLSOSAMT vattenelixir: Shungit är en helande kristall, som innehåller fulleren molekyler som renar vatten

HÄLSOSAMT vattenelixir: Shungit är en helande kristall, som innehåller fulleren molekyler som renar vatten

OHMYGOSSIP – Shungit (på engelska Shungite) är ett naturligt mineral och en helande nordisk kristall, som finns i byn Šungan i Karelen i norra Ryssland. Shungit-stenarnas geologiska ålder går tillbaka mer än 2 miljarder år, men deras ursprung är fortfarande okänt. Shungit finns i naturen i block eller gobulin. Det är dessa kol-gobuliner, som modifierar och förändrar strukturen i vattenmolekyler, när de kommer i kontakt med vatten och ger dem läkande egenskaper.

Kol är en integrerande del av livets existens. I shungit-stenens sammansättning har man hittat fulleren molekyler, som är kända för att vara effektiva antioxidanter. Fullerener rena vatten och därför används shungit i vattenrening eller i tillverkning av helande vattenelixir.

Man tror att shungit absorberar allt som inte borde finnas i vattnet, det vill säga avlägsnar gifter så att de inte genom dricksvatten hamnar i din kropp. På samma sätt absorberar ett vanligt shungit, som slipats i pyramidform, elektromagnetiska vibrationer och strålning och hindrar dem från att komma in i människokroppen.

Shungit-vatten kan tillverkas med både pyramidslipade och icke-slipade shungit-bitar. För att göra en läkande elixir, placera en bit renad (tidigare tvättad under rinnande vatten) shungit i  vatten  och låt den rengöras där i 30 minuter. Observera: Shungitet måste tvättas varje gång före den används på nytt och en gång varannan månad måste den få lov att vila. Du kan ladda stenen i ljuset av fullmåne på fönsterbrädan.

Det antas att shungit också har följande nyttiga egenskaper:
– Förhindrar allvarliga sjukdomar. Shungit identifierar orsakerna till sjukdomar i kroppen och börjar bekämpa dem
– Tar bort giftiga ämnen från kroppen
– Hjälper trött och / eller sjuk kropp att läka snabbare
– Renar vatten från gifter, ger kraft till vattnet
– Skyddar mot elektromagnetisk strålning (inklusive strålning från datorer, telefoner och andra enheter som förstör din kropp)
– Förebygger och behandlar förkylningar

Karelisk högkvalitativt, kvalitetskontrollerat, rent och naturligt shungit (förpackning ca 100 g) KÖP HÄR
 

Har varje person sin egen personliga shungitiska kristall?
Ja.

Vad är shungit bra för och hur kan det användas?
1. Shungit renar vatten från praktiskt taget allt organiskt material, inkl. råolja och bekämpningsmedel; många metaller och icke-metaller; bakterier och mikroorganismer. 1991 började tillverkningen av shungit-filter för vattenrening. Genom att använda sådant vatten som dryck och i matlagning, blev patienterna fria från kronisk gastrit, magsår, sjukdomar i gallblåsa och bukspottkörtel, infammation i gallblåsa, hypertoni, njurstenar, ischemisk hjärtsjukdom, inflammation i tandkött, olika former av allergier, till och med eksem – och allt detta efter att dricksvattnet renats med ett shungit-filter.
2. Shungit-vatten läker, föryngrar och friskar upp huden, och därför är det fördelaktigt att tvätta sig med det. Effektivt vid problem med matsmältningskanal, benstomme och muskler och vegetativt nervsystem. Minskar allergiska reaktioner och förbättrar kroppens allmänna tillstånd. Alternativt kan man använda 100% naturligt magnesiumklorid tillgängligt i sprayform. Mg-preparat av hög kvalitet säljs till exempel av Elisheva & Shoshana, tillverkare av skandinavisk handgjord kosmetika (se här).
3. Med shungit-vatten kan du vattna dina krukväxter (ger kraft och skyddar dina växter från skadedjur och sjukdomar).
4. Enligt Feng Shui orsakar riklig vattenenergi överdriven stress och rastlöshet, och därför är det lämpligt att placera bitar av shungit i ett badrum eller nära ett tvättställ för att förhindra att skadlig form av vattenenergi kommer in i huset.
5. Håll den shungitiska pyramiden framför din TV eller dator så att de inte sprider elektromagnetiska vibrationer som är skadliga för dig.
6. I västerländsk magi är svart först och främst en skyddande färg och kopplas tillsammans med skydd mot olycka, förbannelse och mörka krafter. Mörktfärgat shungit är en idealisk kristall för skyddande magi. Den här typen shungiter används inte bara som skydd mot negativa främmande krafter utan också för att få och bevara ens egna ägodelar och målsättning.
7. Ger ny kraft åt kvinnliga könshormoner. Vetenskapliga experiment i Ryssland, där silverrävar gavs shungit-vatten för att dricka, visade att kvinnlig fertilitet ökade med en femtedel hos honor. På liknande sätt förbättrades djurpälsens tjocklek och glans. I ett experiment i Estland, där man började använda shungit-vatten i ladugården, ökade fettinnehållet i komjölken med 0,5%. På liknande sätt minskade dödligheten bland unga nötkreatur och det började födas tvillingar.
8. Passar perfekt som smycke tack vare sin kraft och skönhet.

Källa: Ohmygossip.ee


Tags assigned to this article:
ShungitShungit-vattenShungite

Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory