Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

Helena-Reet: Aktivitetskalender 2018 och en tanke om kalender-anteckningsbok för år 2019 för en framgångsrik kvinna!

Helena-Reet: Aktivitetskalender 2018 och en tanke om kalender-anteckningsbok för år 2019 för en framgångsrik kvinna!

OHMYGOSSIP – Jag köpte idag en ny kalender ”2018” och jag log åt tanken på att mina kalendrar har genom åren blivit bara större och större. Jag undrade en gång ti tiden över vad människorna gjorde med 2 x A4 stora almanackor som i en gigantisk storlek presenterar en hel vecka, men nu tror jag att jag behöver just en sådan. Jag fick en som var litet mindre (men ändå gigantisk!) och jag försöker klara genom år 2018 med hjälp av den. Jag gillar tanken att allt viktigt finns svart på vitt – i det avseendet är jag mycket gammaldags – jag vill se allting på papper. Jag gillar att snabbt anteckna det som är viktigt, vända blad och höra dess prassel.

Anteckningsboken är min stora vän! Jag gillar verkligen min anteckningsbok – vacker, stor och rymlig vän med stora gröna läderpärmar. Den håller i minnet allting nödvändigt! haha… Jag använde många timmar i att skriva ner anteckningar från olika lösblad och pappersbitar på de rätta ställena i den nya almanackan och för att föra över viktiga saker från den gamla kalendern. Nu är det gjort, och nästa år finns framför mina ögon. Detta arbete väckte många tankar:

1. Eftersom den genomsnittliga läsaren för NordenBladet är en 45+, förmögen och framgångsrik skandinavisk kvinna och OHMYGOSSIP-sitens genomsnittliga läsare 32-48 år gammal, högskoleutbildad äventyrslysten kvinna, skulle jag för nästa år vilja skapa en särskild årskalender för kvinnor som är intresserade av affärslivet och resor. Den kunde vara en vän för 2019 som är rymlig, av hög kvalité och full av tillförlitliga kunskaper! Jag har många spännande idéer om sådant som ingen kalender i världen hit in tills innehållit!
2. Att genom siten NordenBladet föra samman arrangörerna för event i Skandinavien och läsarna. Just nu utvecklar jag ett system på sidan NordenBladets.com, med vilket det skulle kunna ordnas på ett effektivt sätt. Om ni har goda idéer och rekommendationer, skriv till mig, för era åsikter, kära läsare, är det allra viktigaste i mitt utvecklingsarbete!

Jag har planerat min kalender extra fullmatad, stundtals även överlappande, så jag måste fatta beslut om vad jag ska välja eller så ska jag delegera mina plikter till andra. NordenBladet och siten OHMYGOSSIP deltar regelbundet i otaliga internationella mässor och konferenser, och eftersom vi samarbetar med många turistbyråer och turismministerier och berättar om andra länder och deras kulturhändelser, är vi ofta på resande fot. I tillägg till utlandsresor fylls min almanacka med arbetsresor i Estland, Finland och Sverige – det finns många möten med samarbetspartners och reklamkunder.

I tillägg till NordenBladet och siten OHMYGOSSIP basar jag för åtta sociala medier för en offentlig person som är stor i världen + sociala medier för mina egna siter/projekt och sociala medier och framträdandekalender och övrigt samarbete för min begåvade violinistdotter Estella Elisheva – allt detta kräver mycket tid, arbete, funderingar och att hitta de bästa lösningarna. Jag skulle inte kunna göra allt detta om jag inte hade en välfungerande almanacka. Den kalender jag just köpt är ju bra — men jag har en idé som skulle göra den idealisk!!! — hit in tills har jag inte hittat någon sådan någonstans i världen! Det sägs att goda idéer föds när man arbetar och genom utveckling, vilket är sant!

Nå, sedan finns hemmet, hushållet och andra sysslor och bemärkelsedagar. Fantastisk känsla, att livet är aktivt och att varje dag innehållet någonting nytt och intressant! Många dagar innehåller to do-listor som jag gjort, som påminner mig om att börja med nya förhandlingar och samarbetsavtal och att jag borde skapa nya kontakter! Från 2017 är jag tagit med även Estella Elisheva i utvecklandet av NordenBladet och OHMYGOSSIP, och hon har varit med mig på presskonferenser, workshops och mässor – hon är mycket saklig, och jag önskar att hon från unga år får se vad som händer i världen. Även om hon är bara 11 år gammal har hennes idéer varit mycket goda och lyckade och de har vidgat hennes vyer. Sedan planerar jag för hennes del för 2018 i tillägg till violframträdanden många gemensamma arbetsresor, mässor och utlandsresor.

Måtte vår ”anteckningsbok” för 2018 vara fulla av intressanta händelser och prestationer och måtte min idé om en idealisk almanacka år 2019 för en aktiv och framgångsrik kvinna gå i uppfyllelse!Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory