Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

Helena-Reet: är detta min VILDASTE dröm?

Helena-Reet: är detta min VILDASTE dröm?

OHMYGOSSIP – Jag kollar ofta annonser om fastigheter och lantställen och nu råkade jag se en där man sålde ett litet torp utan el och utan en riktig väg, ett torp långt borta även från små städer… Priset är ofta många gånger större än marknadspriset och på vintern finns där inget att göra… Men kan ni påstå att det inte är sött?! Jag är förälskad – verkligen blint förälskad. För att wow-känslan drabbar mig ofta, väntar jag litet innan jag agerar men jag vill dela med er denna behagliga känsla!

Jag vet att jag är för känslosam – nya tankar, situationer och utmaningar triggar mig lätt, men trots det kan jag inte bärga mig när jag ser ett sådant naturunder! Om jag inte hade barn som ska skjutsas till skolan och till intressen skulle jag inte tveka ett ögonblick. Det är länge sedan jag sett en vackrare syn – naturen, skogen, den vilda omgivningen. Det gör en andfådd… även om det finns mycket skrämmande med det också. Jag till exempel är mycket skygg. När jag är ensam hemma tänder jag alla ljusen och en timme före läggdags ägnar jag mig åt bön. Jag är rädd för mörker och ensamhet men jag vill frigöra mig från en sådan rädsla – jag skulle vilja bekämpa sådana egna rädslor. Jag skulle gilla orörd och vild natur, som människohanden inte förstörd – exakt som i dessa bilder. Jag skulle inte behöva tv, el, kylskåp eller andra förnödenheter – i verkligheten gillar jag enkelheten även om jag ger bilden av det motsatta. Naturligtvis händer det att jag inte exakt vet vad jag vill, men dessa bilder väcker hos mig viljan att slukas av djupa skogar och ensamhet. Utan tvekan finns där många björnar, ormar, varg och obehagligheter jämfört med ett vanligt liv… men där finns säkert också en magisk nyckel som botar stressade och trötta stadssjälar. (Gal När jag såg detta ställe väckte det hos mig en känsla att jag såg en bild från Jaan Tättes film Meeletu en), där, en rik affärsman (Rain Simmul), som verkar ha allting nödvändigt i livet, kan inte tåla sitt vanliga vardagsliv och flyttar till landet för att leva som sig själv igen och för att hitta sin plats i universum.

JAG LETAR EFTER MIG SJÄLV, MIN PLATS I LIVET, JAG IRRAR RUNT! Jag tänker allt oftare på det som var, det som finns och det som kommer.PS! Fotografierna är från fastighetsportalen KV.


Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory