Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

Helena-Reet: Förberedelser inför Resmässan i Finland 2018!

Helena-Reet: Förberedelser inför Resmässan i Finland 2018!

OHMYGOSSIP – En av mina favoritmässor är den årliga Resemässan i Finland, Helsingfors. MATKA resmässa ordnas i år för 32:a gången! När det gäller antalet besökare är mässan en av de mest populära händelsernas i Helsingfors mässcentrum.

I MATKA 2018 mässan finns representanter för researrangörer från både Finland och utomlands. Den så kallade ”Workshop Day” hålls innan mässan öppnas onsdagen den 17 januari. Finland säljer sina alternativ i samband med ”Meet Finland”. Där kan man möta nyckelpersoner för resebranschen i Finland. Samma dag ordnas även ett specialprogram för MATKA-mässan Global Workshop. Programmet riktar sig till utländska företag som vill erbjuda sin service. Representanter för NordenBladet och dess företag (siten OHMYGOSSIP och Bloglist24) är naturligtvis med på mässan även i år!

Siten OHMYGOSSIP anslöt sig till den skandinaviska mediekoncernen NordenBladet för mindre än ett år sedan. Till NordenBladet hör även det mycket populära bloggnätverket BlogList24. Idag måste jag nästa nypa mig själv för att tro på vår stora framgångssaga, men som den officiella representanten för NordenBladet kan jag garantera att vi vuxit upp till en av de mest kända och största mediekoncernerna i Skandinavien! (läs även: TOP 10 mediekoncerner i Skandinavien – Bonnier, Sanoma, MTG, Schibsted, Egmont, Aller, YLE, Otava, Alma, NordenBladet). Detta är naturligtvis tack vare våra trogna läsare och vårt alerta, flitiga och lysande internationella team! Tack till er alla, kära läsare, skribenter, samarbetspartners och supporter! Ni tillsammans är ju NordenBladet – med er gör vi en av de största medieportalerna i Norden!

I år tar jag med mig till Matka-mässan min dotter Estella Elisheva som är en av de mest kända unga (barn) violinisterna i Skandinavien, grundare av och chefredaktör för OHMYGOSSIPteen och i Instagram Luxury travel influencer – och hon är bara 11 år gammal! Mitt motto är att allting är möjligt och att varje människa kan vara framgångsrik om hon använder sig av sina goda relationer och egna möjligheter – så säger jag även till mina egna barn. Jag tycker att ju tidigare de tas med i det så kallade ”verkliga livet”, desto snabbare får de även nödvändiga livserfarenheter. Jag försöker visa barnen att man måste arbeta i sitt liv för att få vänner, samarbetsmöjligheter och skriva kontrakt – planering, interaktion, affärer, avtal, förhandling och att ingå i ett kontrakt – allt detta är lika känsligt i processen fatt uppnå sina egna mål!

I dag planerade jag visitkort till oss. Vad tycker ni? Duger de som de är eller borde jag ändra på något? Här under 4 x olika modeller av våra visitkort:

I morgon skall jag börja leta efter ett kvalitetshotell i Helsingfors centrum. Vi är i Helsingfors i fyra nätter och planen är att hitta ett högkvalitativt, lyxigt hotell som absolut måste ha pool och SPA för kvällens relax och som finns i närheten av Kampen, för jag vill absolut besöka synagogan i Helsingfors med min dotter och även den judiska skolan i Finland, Israels ambassad och i tillägg till mässan även fina restauranger och utställningar i centrum!


Tags assigned to this article:
NordenBladetOHMYGOSSIPresebloggResmässan

Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory