Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

Helena-Reet: Mitt mönster – stora planer lyckas, små planer misslyckas + 9 REKOMMENDATIONER för att även dina stora projekt ska lyckas!

Helena-Reet: Mitt mönster – stora planer lyckas, små planer misslyckas + 9 REKOMMENDATIONER för att även dina stora projekt ska lyckas!

OHMYGOSSIP – Jag har märkt att ju större sak jag börjar med desto större framgång når jag. Det är redan som ett mönster – stora planer lyckas och små planer misslyckas. Kanske är anledningen att jag tar större planer mer seriöst och med större passion. Först tenderar stora planer att kännas så stora och omöjliga att verkställa, att jag får en stor önskan att bevisa för mig själv och andra att sådana planer ändå kan genomföras.

Jag gillar utmaningar. Jag jobbar mångdubbelt fortare när jag har ett mål framför ögonen. Det är ganska vanligt att jag sätter ett så högt mål att de flesta skrattar åt det. Det är att beklaga att människor förlöjligar stora planer och projekt och ger ofta upp av ren bekvämlighet. Naturligtvis blir inte alla entreprenörers planer förverkligade eller lyckade, och aj-aj hur mycket glädje (skadeglädje) för människor orsakas av att ett av dina projekt misslyckas. Då kan du vara helt säker på medieuppmärksamhet och tillräckligt med samtalsämnen. Det är förvånansvärt hur mycket glädje människor får av andras olycka.

Dock har jag redan vant mig vid det under årens lopp. Vanligtvis är det ju så att ju större hinder och skadeglädje det finns i förväg, desto större entusiasm och smarthet har jag när jag sätter igång. Det är egentligen lättare att jobba med större saker än med mindre. Varför? Därför att omedvetet vill människorna se andra som förverkligar stora saker. I början skrattar de, senare följer de dem eller kopierar dem.

Har du någonsin begärt en så stor summa pengar när du gör en affär så att det känns pinsamt för dig? Har du lagt fram en så idiotisk idé att dess galenskap skapar intresse? Jag har, och idag tänkte jag just på det att nästan alla mina stora och galna planer har blivit framgångsrika, och de små “småpengar” -projekten väntar på svar och svalnar. Jag gillar projekt som många inte vågar ta. Jag gillar sådana planer som skrämmer även mig själv. Jag vill dock växa organiskt och utan risk. Jag vill inte leva i skuld. Jag gör dock stora planer med pengar som jag ännu inte har, men jag spenderar aldrig pengar innan jag verkligen har dem. Jag gillar inte att riskera pengar. Istället tycker jag om att riskera galna idéer och att utveckla olika win-win-samarbetsprojekt.

Today´s success motto! If you wish to be Great and wish to do Great things —
you need great and open minded (even little crazy) people around you!
People, who believe in the beauty of their dreams! – Helena-Reet

 

Mina 9 rekommendationer för dig för att lyckas med dina stora projekt

– DET ALLRA VIKTIGASTE: Se till att projektet du vill börja arbeta med är pedagogiskt eller nyttig/nödvändig för världen/mänskligheten, så att du kan växa till som person.
– Din goda idé har inget värde om du inte förverkligar den. Idéer är många gånger svårare att genomföra än att uppfinna.
– Tala om din idé, gör reklam för den (var inte rädd för att din idé skulle bli stulen för det är som det jag skrev i föregående stycke svårare att genomföra än idén själv). En bra idé är sådan som redan innehåller en uppfattning om hur man genomför den.
– Var inte rädd för det faktum att du vill bygga en miljard euro-verksamhet, men det finns ingen miljon euron att spendera. Det finns gott pengar i världen.
– Var tålmodig och självsäker. När du tror på din egen plan, gör allt för att få den att hända.
– Utveckla inte ditt företag med hjälp av lån. Ju mer organiskt ditt företag växer desto lugnare kan du sova på nätterna och desto mindre kommer din plan att drabbas av ekonomiska kriser.
– Hitta kollegor och samarbetspartners.
– Ge tillbaka till världen … det enda som lönar sig är att göra gott! Om människan och samhället inte växer och utvecklar sig andligt är din plan inte hållbar. Om du vill uppnå något riktigt stort, var medveten om att stora handlingar börjar med små förändringar. Var den som är med i denna kedja.
– Var inte rädd för att förlora, var inte rädd för att folk ska skratta åt dig. Stora skepp följs alltid av måsarnas skri. Ibland sjunker ett fartyg, det måste man ta hänsyn till. Ta sedan det som en lärdom.

Mitt senaste stora projekt är skapandet av varumärket Elisheva & Shoshana (E&S). Det har varit en enda stor framgång och ett bra exempel på att allt är möjligt! Bland världens främsta varumärken inom kosmetika, som Estee Lauder, Olay, Lancome, Biore, Shiseido, Dove, Neutrogena, osv., har vi fortfarande en lång väg att gå, men vi har gjort en bra början. I några månader har vi också börjat utveckla vårt försäljningsnätverk i Estland utöver försäljningsställen i Finland och Sverige. Det är självklart lättare för mig att starta ett sådant projekt än för de flesta andra, för att jag har en läsarkrets på flera miljoner på NordenBladet och OHMYGOSSIP och på sociala medier – en daglig mediekanal på sex språk.

Elisheva & Shoshanas handgjorda tvålar och badsalter är stolta produkter bland de skandinaviska toppvarumärkena, och i februari introducerar vi även kropps- och hårbottensprayer, och schampo, balsam och flytande tvål utvecklas redan!

Det är en riktig lyx att arbeta med en så feminin sak som kommer att göra gott för din familj och för många människor i världen. Jag talar för en renare värld, ett hälsosammare liv! Vi placerar själva våra produkter bland lyxkosmetik (lyx-vårdande kosmetik), eftersom vårt huvudsakliga försäljningsargument är kvalitet och produkternas effektivitet. Eftersom min yngre dotter Ivanka Shoshana har autism och är känslig för en mängd olika produkter och jag själv är mycket känslig för en mängd olika aromprodukter, så vårt mål är att producera miljövänlig vårdande kosmetik, idealisk för människor som har en mycket känslig hud och hårbotten. De flesta av våra råvaror/örtplantor odlar vi själva i våra egna trädgårdar! Idag beställde jag 10 000 nya förpackningar! Numren och siffrorna växer så vansinnigt snabbt att jag måste nypa mig själv för att tro att det är sant! Such a success! Jag är så tacksam att jag kan arbeta med de saker jag gillar och som är verkliga utmaningar!

Läs också:
Helena-Reet Ennet: MIN VÄG TILL MILJARDÄR eller hur bli en medlem i den mest elitistiska gruppen för människor i världen?

View this post on Instagram

Elisheva & Shoshana on Eesti kvaliteetbränd, mis on lühikese ajaga leidnud tee Skandinaavia tippbrändide vahele. Loodud põhjamaisele naisele, kes armastab tippkvaliteeti ning luksust ning soovib kasutada vaid parimaid ja kvaliteetseimaid tooteid. Tänapäeval on palju allergiaid, õhusaastet ning reostust, mistõttu hindavad inimesed aina enam kvaliteetseid hooldustooteid — sest pole midagi tähtsamat kui enda ja lähedaste tervis ning heaolu #handcrafted #footspa #bodyspa #bathsalt #bathsalts #naturalbathsalts #naturalspaproducts #footcare #naturalproducts #vannisool #bathproducts #looduskosmeetika #footproducts #bodycare #naturalcosmetics #käsitöökosmeetika #loodustooted #vannitooted #apteegikosmeetika #salongikosmeetika #luxurycosmetics #pharmacycosmetics #naturkosmetikaprodukter #scandinavianquality #happyfeet #healthbloggers #scandinaviancosmetics #tippkvaliteet #NordenApothecary #ElishevaShoshana 🌱 Nordic/Arctic nature friendly beauty innovation

A post shared by ELISHEVA & SHOSHANA (E&S) (@elishevashoshana) on

View this post on Instagram

E&S luxurious and 100% natural hand crafted bath salts are efficient, lasting and will express a pleasant scent on the feet and the body. The beautiful prestigious package enveloping the unparalleled quality bath salts will invest in your bathroom and serve as a splendid gift to featherbed your own individual self as well as a distinguished group of your loved ones. So gentle, So pure! POSSIBLE TO BUY HERE –> http://elishevashoshana.com/shop/
#estoniangoods #biocosmetics #beautyblogger #eestiblogijad #ilublogijad #beautybloggers #bathproducts #ilublogija #tundliknahk #ilublogi #handgjord #håndlagetsåpe #håndlavetsæbe #käsintehtysaippua #lespetitestallinn #hääeestiasi #handmadesoaps #känslighud #apteegikosmeetika #apteegitoode #scandinavianquality #kvaliteetkosmeetika #luxurysoaps #følsomhud #tippkvaliteet #skandinaaviailu #apothekabeauty #NordenApothecary #ElishevaShoshana 🌱 Nordic/Arctic nature friendly beauty innovation

A post shared by ELISHEVA & SHOSHANA (E&S) (@elishevashoshana) on

 Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory