Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

Helena-Reet: Våra barns sommar – Lekstuga, bassäng och hemlagad mat + FOTON!

Helena-Reet: Våra barns sommar – Lekstuga, bassäng och hemlagad mat + FOTON!

OHMYGOSSIP – Sommaren är i full gång och varje dag hittar barnen på nya lekar och nya aktiviteter – badar i en bassäng som finns i trädgården hemma, leker i lekstugan, springer, leker med grannens barn och lagar mat. Estella spelar också varje dag fiol och läser obligatorisk litteratur, som skolan gav som sommarläxa. Lekstugan har funnits under många år, men nu blev barnen intresserade av att göra den i ordning och att flytta dit. Hela dagens städades det, det bars saker från huset till lekstugan och naturligtvis planerades övernattning där.

Nå, låt dem sova över, tänkte jag. Det är inte klokt att förbjuda allting. Men som jag befarade, blev det också – klockan tolv på natten var båda barnen åter igen i huset – för i lekstugan påstod de fanns en ”arg mygga”, som inte lät dem sova. Själv tror jag att det var obekvämt i stugan eller till och med skrämmande. Men nu är de ändå en erfarenhet rikare och stämningen efteråt är bra. Här nedan några foton från bassängen, barnens lekstuga och läckerheter som Estella Elishevas lagat.


En av våra sommarfavoriter är en efterrätt gjord av okryddad yoghurt. Man behöver yoghurt naturell (eller grekisk yoghurt), honung, färska bär och müsli. Blanda ihop och den smakfulla och hälsosamma efterrätten är klar! Mums**** Vi hittade i Rimi en trevlig mugg (kostade kanske en euro), där man kan ha en sådan yoghurt med sig till skolan/träningen/resan. Mycket trevlig och praktisk. Locket tillsluter ordentligt och delen med müsli kan ställas separat i locket. Ja, och dessutom hemlagad bärglass – barnen har stor glädje i att göra den, tyvärr kan vi inte ännu ta den loss från formen. Kanske någon kan tipsa oss hur man tillverkar glass som lossnar fint från formen?


Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory