Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

Hemtrevligt möte vid sjön Peipus

Hemtrevligt möte vid sjön Peipus

OHMYGOSSIP – Jag har lovat vara med i många projekt och stundtals undrar jag även själv hur en dag kan rymma arbete med blog på fyra språk, varumärkets utveckling, marknadsföring på sociala medier och naturligtvis hemmet och barnen. Jag har märkt att jag är som mest effektiv när det händer mycket samtidigt och när jag ett nytt projekt är i startgropen. Jag är då som ett jetplan – så effektiv och snabb att jag kan göra tjugo människors jobb.

Jag har utvecklat en tidtabell som jag följer per automatik och det fungerar mycket bra. Men för att det ska fungera bra måste jag tidvis göra åkturer och ordna gemensam brainstorming. Vanligtvis föredrar jag att arbeta ensam och i tystnad men brainstorming och möten är bäst att ordna ansikte mot ansikte och utanför den vardagliga miljön. Alla människor behöver variation och möten någonstans längre bort motiverar medarbetarna mycket bra!

Förra veckan gjorde jag en resa som tog ett dygn till sjön Peipus och mötet var så effektivt och så bra variation att vi tänkte göra sådana regelbundet (åtminstone en gång i månaden). Hjärnan kommer på andra banor och själen får variation – det är två resor i en – arbete och vila! Och det är alltid så fint vid sjön Peipus!


Tags assigned to this article:
PeipsiPeipus

Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory