Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

Hermès kommer snart att lansera sin egen serie för kosmetika och hudvårdsprodukter

Hermès kommer snart att lansera sin egen serie för kosmetika och hudvårdsprodukter

OHMYGOSSIP – Hermès, som hittills mest trollat oss med parfymer, har meddelat att år 2020 kommer lyxvarumärket att presentera sitt eget sortiment av kosmetika och hudvårdsprodukter. Och förresten, helt utan plast.

Hermès, som är ett gigantiskt lyxmärke, har arbete som det räcker, men det verkar inte vara tillräckligt, eftersom modemärket har bestämt sig för att ta efter från andra franska lyxvarumärken som Chanel och Dior och komma in på marknaden med egna sminkprodukter och hudvårdsserier.

Enligt Axel Dumas, VD för Hermès, finns det åtminstone en plan för att Hermes smink och hudvårdsprodukter ska säljas till Hermès egna butiker och

Enligt Axel Dumas, VD för Hermès, finns det åtminstone en första plan att Hermes smink och hudvårdsprodukter ska säljas till Hermès egna butiker och till mycket noggrant utvalda återförsäljare. Hela nyheten görs ännu mer lockande av det faktum att Dumas försäkrade om att dessa produkter och produktförpackningar kommer att vara utan plast – eftersom lyxvarumärket på något sätt måste skilja sig från andra aktörer på marknaden.

Hur som helst ler vi åt detta budskap och vi väntar med spänning på vad Hermès kommer att lansera på marknaden!

Foto: Hermès
Källa: Ohmygossip.fi


Tags assigned to this article:
Hermès

Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory