Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

Idag ska jag börja göra siten Ohmygossip.se!

Idag ska jag börja göra siten Ohmygossip.se!

OHMYGOSSIP – Vi vaknade som vanligt kl 06.30. Jag följde med barnen till skolan, Margus till jobbet och sedan drack jag kaffe i lugn och ro och läste morgontidningen. En nyhet som fanns på Postimees-tidningens ekonomisidor väckte min uppmärksamhet. Rubriken var ”Gårdarnas antal sjunker ständigt”. Under de senaste tre åren har godsägarnas antal sjunkit med 13 %, dvs 2500 gårdar har stängt sin verksamhet eller hittat en annan inriktning.

Varför skriver jag om detta? Därför att jag verkligen känner i mitt hjärta att saken borde vara precis tvärtom – godsägarnas antal borde öka, det borde bli mer liv på landet. I varje fall känner jag det så att man är trött på pretentiös oäkta glitter som är typiskt för en stadsmiljö (i synnerhet storstadsmiljö), måttet är rågat med allt som pushar. Jag söker medvetet efter enklare lösningar, mer naturliga alternativ, mer realistiska lösningar. Det är en viktig anledning till att jag förändrar Ohmygossip – man behöver mer real life och mindre glittriga glansbilder. Nästan ingen stjärna ser ut i det verkliga livet som på tidningarnas framsidor, och vanligtvis rimmar inte deras ord med deras handlingar. Jag tycker att människorna borde ledas tillbaka till det vanliga livet, till att älska jord och få dem att avstå från överdriven teknologi. Då försvinner många av dagens sjukdomar och nöd. Människorna drömmer om liv nära naturen och i enkelhet men överallt möter man artificiell intelligens.

Nu när även denna Ohmygossip satsar på en mer naturlig stil måste jag erkänna att det inte är lätt. Jag är av naturen perfektionist och skulle exempelvis vilja bifoga nyheterna ett fullkomligt professionellt foto. Jag har svårt att skicka en ofullständig bild. Jag har svårt att presentera det verkliga livet. Men jag försöker för annars stämmer inte mina handlingar överens med mina ord. Livet är vackert och egentligen perfekt i dess enkla, naturliga och omedelbara form!

Jag hittade i min dator en bild från några år tillbaka i tiden (jag tror att året var 2012). Estella Elisheva var rätt liten. Det första fotot föreställer mitt gamla hemmakontor, i den nedre bilden ser man vad som händer när jag vänder ryggen till. Att skriva nyheter och uppfostra barn om vartannat. Men nu ska jag fortsätta göra och komplettera siten Ohgmygossip.Tags assigned to this article:
OHMYGOSSIP SwedenSverige

Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory