Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

Iina Koppinen: Fotografering och bloggar – och effekten av dessa (del. I)

Iina Koppinen: Fotografering och bloggar – och effekten av dessa (del. I)

OHMYGOSSIP – Det har varit problematiskt att klä mig på morgonen nu i början av september, eftersom det är så varmt i middagen!  Jag tittade ut genom fönstret och drack kaffe, morgondimma är som en lugn värld.  Idag tänkte jag har tillräckligt mod at följa mina egna vägar, som är inte recommenderade  stilar att fotografera i modern blogning.  Visuell konst härstammar från kreavitet, men den är inte synonym för det.  De små sakerna i detta betyder mod.  Jag tror att fotograferingens popularitet kommer upp för bloggar och det andra bilddelningstjänsterna.  Stilen på bloggar har förändrats mycket, även skrivande i dessa och vad är sätt att läsa bloggar.  Vanligtvis läser jag dagligen bloggar med massor av de intensiva estetiska bilderna.  Särskilt ett par bloggar om mode och om inredningarna också.

Jag började blog om konst, bilder är naturlig integration, som hjälper till at uppfatta helt nya aspekter, intrycket innehållet gör.  Fotografering ar färdigheten, hur den måste läras och uplevas – men det enda viktiga verktyget är visuell vinkel.  Jag tar bilder varje dag, och de bilder jag väljer att blogga är innehollet i mitt inlägg.    Foton gör varje blogg ser mer intresant ut och gör känslan hög, verkligen!  Ibland vågar jag försöka göra något som är riktigt annorlunda än ett blekt foto. Vissa kan kalla det fel på amatörskalan – om jag gör för mycket redikering, stilisering eller något som ser ut installationer, eftersom idag det är absolut nej för blogg användningen, eller ombeskärningen av foto inte är samma stantard som texten är.

När man har läsare mer än hundra tusen, är det samma att följa vad som rekommenderas eller inte med stilen på bilder och text, läsarna kommer älska det ändå!  Innan detta skulle det vara lätt at stanna i komfortzonen, öka antalet, men jag vill inte väntä – jag anvander foton jag har tagit, några av dessa är från Italien och Spanien, där jag arbetade några månared sedan.

Jag har undersökt innehållet av min personlig bildkonst genom bilder, framför allt jag har velat hitta stilen för att producera innehåll, olika personliga identifierbar stiler.  Jag har den här konversation i mitt sinne och tänker varför just den här bilden gör mig intresserad, hur jag redigerade detta och kan det bli bättre på olika sätt innan jag publicerar det.  En bild in den här bloggen – har jag begränsat på sätt där ansiktet är inte i sikte.  Så funderade jag i mitt sinne,  ser det bättre än bilden med ansikte?

foto Iina Koppinen | 2018 | byiinakoppinen

foto Iina Koppinen | 2018 | byiinakoppinen

Vad är min personlig komfortzonen?  Ju större och skarpare bilder – desto bättre.  När jag tar bilder av mig själv, är jag inte van vid fotografering utan stativ, jag använder timer -för att få tillräckligt tid – så gör jag bara endast vad är nödvändigt, så det är fortfarande fascinerande.  Ljusstyrka, renhet, guldlinje – dessa är resurser att följa, och naturlig enigheten.  Jag står i motsats till denna trend, men ibland använder jag mobilkamerafoton. Jag vill spara den här aktiviteten, cool, avslappnad stil, men inte bilder av dålig kvalitet.  De kommer ut från normal dagar, eller det kan komma ut från en viss konstfotografering ide.

Jag har min egen vision, men min andra sidan är åskådaren!

foto Iina Koppinen | 2018 | byiinakoppinen

foto Iina Koppinen | 2018 | byiinakoppinen

I dessa bilder anvande jag inte reflector, jag testade några studieljus, i andra positioner.  Ofullständiga, förvrända eller  svängande bilder, det är inte för mig.  Ljuset är vägen till framgång.  När man tar porträtt i studion, kamerans blixt kan vara för kraftfull och kan skapa oattraktiva skuggor.

När jag bläddrar mina filer som är fulla av bilder, kommer jag tillbaka till tiderna och minnena – närvaron är inte mindre meningsfull alls när jag tar bilder – när jag känner någonting ska hända, det kommer inte att blekna bort vad som händer just nu.  Den här komfortzonen, när du kommer tillbaka från nya erfarenheter, har testat något nytt och ansökt kunskaper, det kan vara krävande och till och med få dig känna stress – men det allt är värt det!  Verkligen! Nyfikenhet, nya skener och rutiner – relation med vänner är bränsle till din motor som kallas skapande.

foto Iina Koppinen | 2018 | byiinakoppinen | Gator och gränder | Todi | Italien

foto Iina Koppinen | 2018 | byiinakoppinen | Gator och gränder | detalj | Todi | Italien

foto Iina Koppinen | 2018 | byiinakoppinen | Gator ock gränder | Todi | Italien

Jag är förtjust i bilder som händer just nu, från naturen eller människor.  Bilderna berättar egna berättelser eller gör flera frågor.  Arkitektura och byggnaderna osv. – de är helt olika saker.  Jag är en läsare också, så när jag tittar på en ny blogg och bilder, gillar jag inte om dispergerade och på många olika sätt gjorda samlingar.  Ni måste veta att en dag ska jag vinna min egen rädsla!  Jag söker skönhet, stunderna att dela med i denna blogg, en del av historia som jag började idag!

foto Iina Koppinen | 2018 | byiinakoppinen | detalj | kaffepaus | självporträtt

Jag önskar bra för er alla, och soliga höstdagarna!

xx

IinaAnnons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory