Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

Iina Koppinen: Konsten att göra intryck – och bilder av mina skisser

Iina Koppinen:  Konsten att göra intryck – och bilder av mina skisser

OHMYGOSSIP – Idag tänkte jag hurdan är min stil att skriva, om vad och hur – so där, vi alla människor brukar göra våra egna snabba slutsatser från andra människor, på grund av vad man ser och vilka erfarenheter man har.  Det gör jag också.. till exempel om jag gillar inte författarens språka stil, så bara berättelsen ska inte göra intryck på mig.

foto Iina Koppinen | självporträt | oktober | 2018

Jag är vanligtvis nervös när jag träffer som nya människor – även i alla fall med status, eller inte, de andra har säkert sina problem, jag är alltid nervös mer eller mindre.  Men hur har jag lärt att klara med min nervös känsla innan jag möter nya människor?  Jag själv är introvert, men jag har lärt några metoder som jag använder, när jag träffar någon i en händelse av min visuel arbete.. eller något annat konst relaterade saker.  Jag lyckas med dessa ganska bra.  Jag kommer ihåg en möte, där  jag var väldigt förvirrad och har inte förberett mig till dessa.  Jag var blyg när någon gav mej en mikrofon och frågade vill jag saga någonting om mina målningar!  Jag hade panik.. det var hemskt!  Så,  jag var cirka tjugo och förlorade allt från mitt minne, allt jag ville säga.

Till exempel öppning av en konstutställning – det är bättre att vara berett och veta vad ska hända, någon kan ha frågor som du har inte väntat svara på – bättre ha linjen hur man svarar, men i min inåtvända personligheten, har jag en annan riktning också, jag brukar prata för mycket..  När jag kommer till utställningen är jag förberedd att säga hej och skaka med nya människor – jag brukar krama vänner, därför att skaka hand är för officiellt.  Jag försöker hålla mig förslappnad och vara intensiv.  Jag menar när jag försöker prata med nya människor och inte titta på något annat i rummet.  Mina vänner vet att det är lättarare för mig att prata när jag tittar på något annat i rummet, det är min vana att göra det lättare.

Jag kan ställa en fråga eller motfråga, det kunde vara bra början för kvällen.  När jag har vunnit min trygghet, allt går vidare i ett flöde, jag ler spontant och gratulerar mig själv till en bra start. När två persononer möter, har den andra också sitt ansvar att diskutera – men det är lättare att träffa när du tror att du har en chans men ingen har tvingat träffa människor.

Jag har laddad några bilder och skisser, och en målning som är just nu i konstutställningen. Vad tycker ni om dessa?

foto och skissar Iina Koppinen | 2018

foto och skissar Iina Koppinen | 2018

foto och skissar Iina Koppinen | akvarell | 2018

foto och målning Iina Koppinen | en artikel | Nelimarkka museum | konstutstälning | 2018

Hoppas att ni alla mår bra!  Alla kommenterar är välkomna. 🙂

xx

Iina

 

 

 

 

 Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory