Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

INTRESSANT TEST: Vilken kroppsdel tvättar du först? 6 människotyper – kolla vem du är och vem du passar bäst ihop med!

INTRESSANT TEST: Vilken kroppsdel tvättar du först? 6 människotyper – kolla vem du är och vem du passar bäst ihop med!

OHMYGOSSIP – Ordningen för vårt beteende och våra sysslor berättar ofta mer om oss än vad vi kan ana. Enligt detta enkla test får du reda på, vilken slags människotyp du representerar. Vad berättar dina tvätt rutiner om dig? Fundera på, vilken kroppsdel du tvättar först i duschen och kolla, vad det säger om dig!

1. HUVUDET, HÅRET – du är en konstnärlig person. Du älskar att dagdrömma men samtidigt kan du uppnå det som är omöjligt för andra. Tyvärr har du inte tillräckligt mycket lojalitet och tålamod, men du arbetar ihärdigt för att uppnå det du verkligen gillar. Pengar är inte det viktigaste i ditt liv. Vänskap är viktig för dig. Men bland dina vänner finns bara intellektuella och sådana som är dina själsfränder. Du är en lysande älskare men du är alltid öppen för nya saker och längtar efter främmande känslor. Din styrka är din begåvning och din förmåga.

Bästa kombinationen – med dem som först tvättar bröstkorgen.

2. BRÖSTKORGEN – ditt förhållningssätt mot andra människor är praktiskt. Du är rätt fram och du går inte runt som en katt runt en het gröt. Du föredrar bekvämlighet. Du hatar att din uppmärksamhet vänds bort från jobbet, och du tål inte att människorna inte delar dina åsikter. Du är en bra älskare. Du gillar att testa nya saker.

Bästa kombinationen – med dem som först tvättar huvudet.

3. ARMHÅLORNA – du är pålitlig och flitig, rätt vanlig människotyp. Du är praktiskt lagt i ordets bästa bemärkelse. Du försöker med alla medel hjälpa människor som finns i din närhet. Du hamnar ofta i obehagliga situationer för att du inte förstår, om människorna nära dig verkligen är ärliga mot dig. Som älskare är du medelmåttig. Försök få åtminstone lite variation till ditt sexliv.

Bästa kombinationen – den bästa partnern för dig är den som först tvättar sina skuldror.

4. ANSIKTET – pengar är ytterst viktiga för dig. Du gör ditt yttersta (eller nästan allt) för att få rikedom. Ärlighet och värdighet kommer i andra hand. Vännerna – för att hjälpa (men inte för att utnyttjas), och livet – ett hinder att komma över. Omgivningen har svårt att förstå dig, vilket inte intresserar dig. Du bryr dig inte om andras åsikter. Du är självkoncentrerad. Du är medelmåttig som älskare för du är för ivrig för att få njutning och du bryr dig inte om vad du kan erbjuda andra.

Bästa kombinationen – i bästa fall möter du en som väljer en annan.

5. SKULDRORNA – du känner ofta att lyckan går förbi dig och att du inte uppnå det som du strävar efter. Du är inte sympatisk mot människor och för att skydda dig själv mot negativism är du helst ensam. Men det lönar sig ändå inte att söka tröst i flaskan eller vid spelbordet, även om det inte är ovanligt bland människor som är som du. Du ser välden som helvetets eld. Pengar och makt är viktiga för dig, men oftast får du ingen lycka. Det är ytterst svårt för dig att hitta en partner för hela livet. Försök se världen med mer positiva ögon så kommer livet att förändras!

Bästa och enda kombinationen – de som först tvättar armhålorna, de är de enda möjligheterna för dig.

6. ANNAT – Denna människotyp är rätt vanlig. Utan tvekan har du en inre kraft men människorna har svårt att se den. Det skulle löna sig för dig att utveckla lite äventyrlighet och lära dig att sälja den potential som finns i dig. Innerst inne är du en intressant person, men du har många brister. Nyckelfrågan är att utveckla dina starka sidor, inte att dölja dina svagheter. Du är en medelmåttig älskare. Du har massor med fantasier men inte mod att förverkliga dem.

Bästa kombinationen – med dem som först tvättar ansiktet.

Foto: OHMYGOSSIP
Källa: Ohmygossip.fi


Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory