Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

Janne Saar: Omgiv er med människor som motiverar er!

Janne Saar: Omgiv er med människor som motiverar er!

NordenBladet – Janne Saar är en estnisk musiker och textförfattare som bott i Los Angeles ett tag och som äter och lever sunt och rekommenderar det även till andra. Janne vet att det inte räcker med drömmar för att komma vidare i livet. Människan bildar med sina vänner och allt annat som omger henne en helhet och alla som vill komma framåt i livet samlar runt sig friska människor som respekterar hälsa. NordenBladet presenterar er Jannes tre rekommendationer för ett hälsosamt liv!

Positiva tankar – Jag tror att det är en nödvändig egenskap att kunna behärska sina egna tankar för att kunna leva ett hälsosamt liv. Jag tror att negativa tankar ofta är orsaken till sjukdom. Till exempel en bild av vad som händer i din kropp rent energimässigt när du har känslor. Om man inte kan frigöra sig från negativa känslor och rena sin energisfär kommer det att samlas negativ energi i kroppen tills det leder till sjukdom. Därför är det viktigt att tänka så positiva tankar som möjligt.

Hälsosam mat – Det är mycket viktigt att lägga märke till varifrån din mat kommer. Hur har man odlat den? Och får du nödvändiga vitaminer av din mat? Tyvärr är det så att de flesta människorna lägger märke till hur maten smakar utan att tänka på hur mycket energi man får av maten. Hälsosam mat är kopplad till dina tankar. När du äter hälsosamt är det lättare att leva på ett positivt sätt.

Samla kring dig människor som älskar dig och tror på dig – Det är i praktiken omöjligt att leva hälsosamt om du är omringad av negativa människor. Om dina vänner är sådana som använder mycket alkohol, som röker och festar så är det mycket sannolikt att du är likadan. Om dina vänner är sådana som vill utveckla sig och komma framåt i livet och vill överstiga sig själva så är även du likadan.

 

 

Bild: Janne Saar (Instagram/@jannesaar)


Tags assigned to this article:
häsaJanne Saar

Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory