Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

KÄRLEKSTROLLFORMEL och att vinna en man för sig själv med “häxkonst”

KÄRLEKSTROLLFORMEL och att vinna en man för sig själv med “häxkonst”

OHMYGOSSIP – Utan kärlek är människan aldrig helt lycklig. Men gör den kärlek som uppnås eller återsänds genom häxkonst oss lyckliga? Kan en man du älskar vinnas för dig själv med häxkonst? Eller kan vi få en främling att bli kär i oss bara så där? Kan känslan som gör oss lyckliga påverkas av trollformler?

Kärlek som inte återgäldas kommer säkert att göra ont och när vi är kära är vi redo att göra galenskaper, men det är en farlig aktivitet att binda en annan person till oss med hjälp av magi. De som experimenterar på häxkonst bör vara extremt försiktiga, eftersom med kärleksmagi kan man vinna ens drömmars man till en själv men också allvarligt skada hälsan för både sig själv och mannen som är under besvärjelsen. Om någon eller något fastnar i er för länge börjar det äta upp er energi. Istället kan en man under förtrollningen förvandlas till en zombie som är beroende av er.

I kärlek har kvinnor mer inflytande än män. Om en kvinnas själ eller hjärta är stängt, kan mannen inte komma in i det. En mans själ är å andra sidan skör, varför han är väldigt försiktig när han öppnar sin egen själ. Den första kvinnan som kan krossa en mans själ är hans mor. Om det händer kommer mannen inte tillåta en kvinna in i sitt hjärta så lätt.

Om det inte har bildats ett par med kärlek och förnuft, kommer en kvinna som förtrollat en man med trollformel att bära en tung börda som hon måste leva med resten av sitt liv.

Kärlek är en biologisk och dynamisk process som berör många nivåer och djupt båda parter. Även om kärlek är till sin natur en känsla, söker den fysiska kroppen också kärlek och svarar på den eller på dess brist.

Vilken typ av tips användes förr i tiden för att ordna kärleksaffärer?

Så kallade egna feromoner, saliv, svett, till och med mensblod, blandades i mat (oftast i en paj). Det fanns en tro på att man på så sätt skulle binda ätaren till sig själv. Det finns många berättelser i folkdiktarkiv: till exempel hölls äpplen i armhålorna innan de erbjöds till föremålet för beundran.

Men innan man tillgriper trollformler och magi rekommenderar många häxor att prova kärleksväxter. Kärleksväxter leder er naturligt till kärlekens energi. Till exempel har koriander, främst känd som en kryddväxt, gjorts kärleksdryck av i årtusenden.

En kärleksdryck för dig själv för att hitta en man:
1. Reservera en stund när du är ensam hemma (bäst om du har en ägglossningsfas samtidigt). Bada eller duscha länge, tvätta håret, gör en noggrann manikyr och pedikyr och klä dig som om du skulle träffa dina drömmars man.

2. Gör sedan te av följande ingredienser:
Maskros (torkad blomställning), mjölkört (torkade blad eller blomställning), ingefära och koriander. Låt puttra i 10 minuter. Tillsätt lite kanel och honung till den färdiga drycken.

3. Tänd ljus (röda) vid bordet och, medan du dricker kärleks te, tänk på den person du skulle vilja träffa, eller föreställ dig den person du skulle vilja ha i ditt liv, och läs högt Bönen du skrev. Bönen kan vara väldigt enkel, så här till exempel: Jag ber, Moder Natur och den Högste, att jag ska hitta min älskade. Gör en Bön från ditt hjärta som är precis rätt för dig.

Bild: Pexels
Källa: Ohmygossip.ee


Tags assigned to this article:
häxkonstkärleksdryck

Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory