Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

Kendall Jenner i Reserveds nya kampanj #CiaoKendall + VIDEO!

Kendall Jenner i Reserveds nya kampanj #CiaoKendall + VIDEO!

OHMYGOSSIP – Reserved som är ett polskt klädmärke, som verkar i 20 länder och har 1 700 butiker, presenterade nyligen sin höst- och vinterkollektion, och ingen annan än Kendall Jenner, som blivit känd i realityserien om familjen Kardashian, är företagets ansikte utåt. 116 miljoner följare på Instagram, 180 cm lång och en ärofull position i tidskriften Forbes bland modeller som tjänar mest har gjort Kendall till dagens popikon.

I Reserveds nya kampanjvideo personifierar hon flera Italiens filmindustris mest berömda personer och går från en era och en karaktär till en annan. Det viktigaste som kampanjen förmedlar är att modet att uppfylla de mest omöjliga drömmarna och uttrycka sig exakt som man vill.

Kända modeller som Kate Moss, Cindy Crawford, Adwoa Aboah och Irina Shayk har tidigare medverkat i Reserveds kampanjer.

Se också en video som är född av ett konstnärligt tungt artilleri som består av toppar i modevärlden. Gordon von Steiner, den konstnärliga chefen för kampanjvideon, har exempelvis samarbetat med Prada och Gucci och Jacob K, som skapade Kendall-stilen för klippet, samarbetar med bland annat tidningarna Vogue, W och Dazed.

Foto: Reserved YouTube
Källa: Ohmygossip.fi


Tags assigned to this article:
Kendall JennerReserved

Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory