Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

KOLLA, vad 14 barns mor Nadya Suleman, som blev känd som Octomom, har för intressen

KOLLA, vad 14 barns mor Nadya Suleman, som blev känd som Octomom, har för intressen

OHMYGOSSIP – I januari 2009 chockade Natalie Suleman (Natalie Denise Doud-Suleman) hela världen när ett sjukhus i Los Angeles meddelade att Suleman hade förlösts där med åtta barn genom kejsarsnitt. Åtta barn – sex pojkar och två flickor – hade kommit till genom konstgjord befruktning. Den amerikanska kvinnan hade sedan tidigare sex barn och efter dessa åtta barn blev hon mor till 14 barn.

Hur är det med pappan (papporna) till Natalies 14 barn?
Det är en miljon dollar fråga. Nadyas mor säger att pappan till alla fjorton barnen är en donator som heter David Solomon. Barnen har hans efternamn. Suleman själv säger att hon besökte Solomon men beslöt att mannen inte var den rätta för henne. Hon hade ändå frågat mannen efter sperma för att få barn. Nadyas pappa har sagt att hela berättelsen om David Solomon är en lögn och att det är oklart vem som är far till barnen. Barnen, som kom till genom konstgjord befruktning och kejsarsnitt, är numera 8 år gamla och går i en och samma skola.

Suleman har genom åren varit föremål för upprepade skandaler. År 2012 var de sociala myndigheterna intresserade för henne och hennes barn, för barnen påstods leva i ett smutsigt hem och utan tillräcklig föda. Undersökningen visade att det inte stämde.

År 2013 drabbades kvinnan en stor skandal – då publicerades en porrfilm med henne i huvudrollen. Medier fick nyss om att kvinnan extraknäckte som strippa för att få mat och kläder för sina barn. I september förra året erkände hon att hon ångrar bittert att hon arbetat för porrindustri.

Under hösten 2016 deltog hon som gäst i tv-programmet Good Morning America och berättade om ögonblicket som skulle avsluta perioden med porr och striptease. Hennes 10 år gamla dotter hade nämligen tagit på sig skorna som hon använde i striptease.

”Det var ett mycket uppvaknande ögonblick och jag sade till mig själv att jag svälter och lever med mina barn i en bil hellre än sjunker så djupt. Jag vill inte att mina barn väljer samma bana”, sade hon.

Suleman och hennes 14 barn  (Aidan Solomon, Amerah Yasmeen Solomon, Calyssa Arielle Solomon, Elijah Makai Solomon, Jonah Suleman, Joshua Jacob Solomon, Isaiah Angel Suleman, Noah Angel Suleman, Josiah Angel Suleman, McCai Angel Suleman, Jeremiah Angel Suleman, Maliah Angel Suleman, Nariah, Angel Suleman och Caleb Kai Solomon) bor numera i förorten till Los Angeles i ett radhus med tre sovrum.

42-åriga Suleman har blivit Instagram-stjärna, hon har i Finland 35 000+ följare (kolla hennes Instagram-sida HÄR) och hon delar bilder på sitt lyckliga liv med barnen. Kvinnan bytte bort namnet Nadya som hon använt i åratal för att göra reklam för sig själv, och tog tillbaka sitt ursprungliga namn Natalie. Modern till 14 barn erkänner öppet att hon älskar sina barn mycket men att den mycket stressiga situationen tar kål på hennes nerver. ”Jag är vegan till 100 % men jag använder Xanaxi varje dag. Jag tar inte mer än den rekommenderade dosan men jag förstår att det har blivit ett problem och att det är ohälsosamt”.

Natalie Suleman (Instagram/@nataliesuleman)
Källa: Ohmygossip.eeAnnons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory