Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

LÄS VILKEN FRUKT du är enligt horoskop! Sur, långt borta bakom oceanen eller inhemsk?

LÄS VILKEN FRUKT du är enligt horoskop! Sur, långt borta bakom oceanen eller inhemsk?

OHMYGOSSIP – Sakkunniga har gjort horoskop enligt stjärntecken och födelsedagar. Nu har man gjort ett intressant horoskop även om vilken frukt du liknar allra mest. Är du intresserad av att veta vilken frukt du är – sur, från andra sidan oceanen eller inhemsk?

VÄDUREN – APELSIN
Med klara färger, saftig och dess typiska syra. Det är typiskt för väduren. När det har kommit tristess in i livet – leta efter en apelsin! Den tillåter dig inte att lida av leda!

OXEN – ÄPPLE
I början ser du inget speciellt men utan att prova får du inte veta om det är surt eller sött! Oxen – äpplen ger ett intryck av enkelhet, ärlighet och öppenhet.

TVILLINGARNA – KÖRSBÄR
Typiska för dem är motsägelsefullhet. De kan inte ens i slutet göra sina val och förstå, vad som egentligen är viktigt för dem. I allting annat är de kända för varierande humör.

KRÄFTAN – GRANATÄPPLE
Existens av djup smak. Den här typen av människor är det omöjligt att kalla för ytliga. Rätt ofta värdesätter de skönhet helt lysande.

LEJONET – PERSIKA
När jag träffade lejonet – persikan, dess smak varar länge i minnet. Idealiska former och idealisk smak kommer att bli en viktig del av din tillvaro, och sedan rullar den bort.

JUNGFRUN – JORDGUBB
Jungfrun – jordgubben har ett finkänsligt psyke. De gillar att hålla ordning i allting. Att sia är inte deras slutgiltiga syfte.

VÅGEN – VATTENMELON
Att fatta snabba beslut är deras grej. Deras svåra men på samma gång söta karaktär lockar alla till sig. Det som är typiskt för dem är att prata obetydligheter.

SKORPIONEN – CITRON
Till sin karaktär är de söta men få förstår det på grund av deras surhet. Trots det är de rätt levnadsglada och kapabla att söka efter äventyr.

SKYTTEN – PASSIONSFRUKT
En av de mest exotiska frukterna. Det kan förefalla så att den är rätt enkel, men från det inre kommer fram dess ovanliga karaktär som lockar till sig med sin ovanlighet.

STENBOCKEN – APRIKOS
Söt, mjuk, mycket lätt att kommunicera. Trots det i konfliktsituationer visar den envishet som är svårt att bryta sönder.

VATTUMANNEN – ANANAS
Frukt som inte alla gillar. Den är inte lätt att kalla vanlig, men alla gillar inte dess karaktär.

FISKARNA – VINDRUVOR
Svagt skal och söt karaktär, som innehåller hårda kärnor. De kan visa kärlek, men de fylls aldrig av sina fantasier.

Källa: Ohmygossip.ee


Tags assigned to this article:
horoskop

Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory