Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

Manolo Blahniks skoutställning på Wallace Collection Museum i London

Manolo Blahniks skoutställning på Wallace Collection Museum i London

OHMYGOSSIP – Från den 10 juni till den 1 september hålls en öppen utställning på ett museum i London som heter Wallace Collection, och det är inte överdrivet att säga att den är ett måste för alla freaks: ”Manolo Blahnik: An Enquiring Mind”.

Det är fråga om en unik utställning som kombinerar den legendariska skodesignerns produktion och de bästa delarna av konstmuseet. Hela konceptet för utställningen är gjort så att varje par skor från herr Blahniks privata samling är kopplat till ett mästerverk i Wallace Collection. Anledningen till detta är naturligtvis att i flera årtionden ar Wallace Collections samlingar av konstverk inspirerat många kreativa människor, inklusive de som skapar skor för en modern kvinna.

Det finns sex utrymmen i utställningen som är fulla av Manolos unika skor. De ger en översikt över skomästarens produktion som varat i tre decennier. Så de som planerar ett besök i London före september bör ta med detta museibesök i sitt program.

Ls mer om utställningen på wallaceollection.org.

Bild: Alexander Coggin
Källa: Ohmygossip.fi


Tags assigned to this article:
Manolo Blahnik

Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory