Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

Mariliis Anger: Vad är basgarderob och vad behöver du den till?

Mariliis Anger: Vad är basgarderob och vad behöver du den till?

OHMYGOSSIP – Basgarderob kallas kläder som kan användas och kombineras på många olika sätt. Även om den på bild kan se tråkig och trist ut, kan jag garantera att här finns allting som är nödvändigt för att hitta rätt kläder för varje tillfälle. Om du tycker att svart och vitt inte är dina färger, så passar även jordnära färger som grå och brun i basgarderoben. Om man sedan kombinerar dessa kläder med ett vackert halsband eller en fin väska, blir resultatet varje gång både stiligt och personligt.

T-shirt – När du väljer T-shirt kolla att den inte är för stor på dig men det får heller inte vara för tight. För att vitt är rätt krävande färg även om man tvättar den i rätt temperatur, kan det hända att t-shirt snart förlorar sin färg och därför är det onödigt att spendera pengar på den. I tillägg till en vit t-shirt i ditt skåp ska du gärna ha även några svarta.

Skjorta med krage – vit skjorta passar alltid. Använd den på kontor med skor och kjol eller när du går på café med dina vänner med jeans och ballerinaskor.

Stickad tröja med hög krage – föredra svart och av kvalité kaschmir, för det är varmare och du behöver inte ha så tjockt med kläder på vintern så att du ser ut som Michelin-mannen.

Pennkjol – så enkel modell som möjligt och utan knappar/uppseendeväckande detaljer.

Klänning – liten svart klänning har inte för gäves blivit en legend – den kan man använda var som helst! Leta efter en som passar din figur, som är tillräckligt lång för att passa både för teater och kontor.

Jacka – en vacker och välsittande jacka är värd att satsa på för den ger dina kläder på en gång ett helt nytt utseende. När du hittar en lämplig jacka som inte sitter som du önskar, ta den till en skräddare som gör den så att den passar precis för dig.

Byxor – av alla kläder i samlingen är svarta, raka byxor de mest användbara. Välj med omsorg tills du hittar dem som är precis rätt för dig.

Jeans – glöm de modeller som just nu är aktuella och välj en mer klassisk modell som passar din figur. Fina mörkblå jeans är en säker investering.

Trench eller trenchcoat – tunnare rock som du kan använda på våren och hösten. Allra helst i beige.

Rock – ullkappa i klassisk stil, med knytbälte är en bra investering.

Lågskor – ballerina är bekväma och samtidigt ändrar de klädseln till mer traditionell och kvinnlig. Föredra neutrala färger som svart och beige.

Skor – svarta skor passar definitivt med allting och överallt. De är en säker investering för goda och bekväma skor varar i flera år. Välj klackhöjd helt enligt din bekvämlighet.

Tennisskor – ett par vita tennisskor, till exempel Converse Chuck Taylor All Star, förändrar klädseln till lite mer sportig.

Stövlar – svarta (läder) stövlar är en lönande investering för dem kan man använda både till kjol och byxor och traditionella Chelsea stövlar med låga klackar är ett bra val.

 

 

Bilden från början och samlingen: Mariliis Anger
Källa: Ohmygossip.ee


Tags assigned to this article:
Basgarderob

Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory