Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

Mönster för FRAMGÅNG: OTROLIGT, vilken frukost ovanligt framgångsrika människor äter… På listan finns till och med whisky!

Mönster för FRAMGÅNG: OTROLIGT, vilken frukost ovanligt framgångsrika människor äter… På listan finns till och med whisky!

OHMYGOSSIP – Morgonen är den viktigaste delen av dagen för den kan påverka den påföljande dagens öde. När vi vaknar på morgonen och är utvilade och glada, är det sannolikt att även dagen kan bli lyckad. Om vi däremot vaknar och är trötta, är det svårt att under dagen samla sig och vara framgångsrik. Hur börjar dagen de människor som är i gång jämt, är föremål för stor allmän uppmärksamhet och som alltid har en stor arbetsbörda? Vad är dessa människors bränsle och hemligt vapen på morgonen så att de klara av dagen?

Richard Branson äter frukost med gammaldags fiber
Varje morgon äter Branson fruktsallad och müsli, som har havregryn, brunt socker eller honung, torkade frukter och nötter. Ibland, men inte ofta, äter Branson sill i olja.

Justin Timberlake äter till och med två frukostar om dagen
En av de mest populära sångarna i världen äter den första frukosten med våfflor med linfrön och mandelsmör och äggröra. Sedan motionerar han, och som många andra blir han därmed hungrig och därför säger han att han behöver en andra frukost. Då dricker han en proteincocktail och äter ett ägg.

Järnladyn Margaret Thatcher blev beröm för sin grapefrukt diet
Thatcher drack varje morgon som start för dagen en kopp kaffe och åt en halv grape. Järnladyn blev känd för sin diet redan år 1979 när hon i en intervju berättade att hon försökte äta lite, men för att få energi njöt hon bara av kaffe och grapefrukt på morgonen. Enligt hennes egna ord behövde hon aldrig någon stor frukost.

Winston Churchill åt alltid en mycket tidig frukost
Hans frukost bestod alltid av ägg, kött och toast och till detta drack han whisky. Gammal klassiker! Efter varje frukost njöt Churchill av en cigarr i lugn och ro.

Foto: Richard Branson (Instagram/@richardbranson)
Källa: Ohmygossip.fiAnnons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory