Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

”Näkkäläs häxas” lärdom: FÄRGERS betydelse och effekter + förutspående med färger

”Näkkäläs häxas” lärdom: FÄRGERS betydelse och effekter + förutspående med färger

OHMYGOSSIP – Färger har alltid funnits i människors omgivning. Psykologer bekräftar att de påverkar vår kropps inre tillstånd, humör och välbefinnande. Fortfarande är det få som vet att nästan alla folk på ett eller annat sätt har försökt förutsäga framtiden med hjälp av färger.

Näkkäläs häxa lär dig hur du enkelt kan förutsäga med färger:

Ställ fram pappersark i olika färger. Färgerna är röd, orange, gul, grön, blå, ljusblå, lila, svart och vit. Ställ en för dig intressant fråga i din fantasi och välj ett pappersark utan att titta på papperen. Om du vill precisera mera kan du dra ett till – detaljerna i denna färg kan vara en kommentar till den ursprungliga färgen.

Färgernas betydelse
Vitt.
Det finns inget svar på din fråga. Tydligen har du haft bråttom. Ta en paus från dina sysslor och upprepa förutsägelsen efter ett tag.

Svart. Om du har fått svart färg är svaret på din fråga “nej”. Ödet är inget att leka med eller att fatta avgörande beslut efter förutsägelsen. Det är inte heller tillrådligt att starta nya projekt – de kommer att misslyckas. Romantiska relationer försämras dramatiskt. Du har ett antal hinder framför dig.

Rött. Rött varnar för fara. Var beredd på konfliktsituationer, andras aggressivitet och många slags hinder. Var beredd på tålamod.

Orange. Orange betyder att vägen till ditt mål är öppen. En stor ansträngning krävs dock för att uppnå ett positivt resultat. Om du har frågat något om sjukdomar ger orange dig tro på läkning. För romantiska relationer är denna färg också en fördel. Samtidigt varnar den att materiella förluster är sannolika.

Gult. Gult hänvisar till det faktum att du bara behöver fokusera på förnuft. Du måste vara konsekvent i dina handlingar. Om din fråga handlar om romantiska relationer är det inte värt att försöka skapa en stabil relation – det finns helt enkelt ingen sådan möjlighet för tillfället. För entreprenörer symboliserar gult försiktighet. Alla slags konflikter bör undvikas.

Grönt. Om du fått ett grönt papper kan du förvänta dig allvarliga förändringar i ditt liv. Du kommer att ha goda möjligheter att förverkliga planer för romantiska relationer och familjen. Grönt stöder också alla projekt. Men för affärer och karriär lovar denna färg inte något allvarligt eller stabilt. Var beredd på att dina affärspartners kan lura dig och dina inkomster kommer att visa sig bli minimala.
Blått. Du har en framgångsrik period i ditt liv framför dig. Allt du gör inom kort leder till framgång och mer inkomst. Risken är motiverad. Om du har frågat om ett bröllop kan du vara säker på att svaret är ja. Den enda frågan som den blå färgen ger ett negativt svar på är frågan om ny kärlek. Det finns inte ens i sikte.

Ljusblått. Denna färg gynnar utvecklingen av nya romantiska relationer. Affärsverksamhet ger framgång och intäktsökning. I affärs-, familje- och hälsofrågor kan man även räkna med utomstående hjälp. Om du fick ett ljusblått papper, försök undvika risker. De kan leda till att framgången vänder ryggen till dig.

Lila. Det finns nu en period i ditt liv där du ska gömma dig och avstå från aktiv verksamhet. Det är värt att skjuta framåt alla initiativ. Visa ingen initiativförmåga.

Foto: Pexels
Källa: Ohmygossip.fiAnnons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory