Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

Norden får sin egen modebibel – Martina Bonnier blir chefredaktör för Vogue Scandinavia

OHMYGOSSIP – I en tid när vi hör mer och mer om nedläggningar av tidskrifter är det glädjande att se att Vogue-varumärket inte kapitulerar. I slutet av juli meddelade Condé Nast, som publicerar modebibeln, att Vogue Scandinavia håller på att födas.

Här håller vi med Vogue Scandinavias chefredaktör Martina Bonnier – tiden har varit mogen för det länge! Den skandinaviska livstilen har varit populär i flera år och har varit ett föredöme när det gäller god smak, sofistikerad stil och kontinuitet. Vogue Scandinavia kommer att starta sin verksamhet i tre länder: kontor kommer att etableras i Köpenhamn i Danmark, Oslo i Norge och Helsingfors i Finland. Det beror naturligtvis på att det ger en bättre översikt över skandinaviskt mode – vad som händer i Sverige, Norge, Danmark och även i Finland och Island.

Martina Bonnier, 54, som bor på Lidingö i Stockholm, är sedan länge modejournalist för tidskriften Damernas Värld, bloggare och Instagram-influencer. Den första utgåvan av Vogue Scandinavia, ledd av en modemedveten kvinna, kommer att släppas våren 2021.

Förutom Vogue publicerar Condé Nast, som grundades 1909, sådana välkända tidskrifter som: Allure, Architectural Digest, Bon Appétit, Condé Nast Traveler, GQ, The New Yorker, Vanity Fair och Wired.

Källa: Ohmygossip.eeAnnons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory