Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

NY TREND, läppstift på ögonlock, dvs hur skönhetsprodukter kan användas på ställen där de inte är avsedda

NY TREND, läppstift på ögonlock, dvs hur skönhetsprodukter kan användas på ställen där de inte är avsedda

OHMYGOSSIP – Skönhetstrender födds väldigt snabbt och OHMYGOSSIP bevakar dem naturligtvis, eftersom vi måste vara beredda på överraskningar. Så fick vi veta att den här säsongen är det hetaste tipset läppstift som ögonskugga. Eftersom alla läppstift inte är lämpliga som ögonsmink, lönar det sig att göra ett test innan man börjar använda dem offentligt.

Låt oss börja med och säga att det som är viktigare än läppstift är baskräm eller primer. Med det gör man det viktigaste jobbet. När primern applicerats på ögonlocken, ta en lämplig borste eller applikator och bli en konstnär! Dutta ditt läppstift på ögonlocken som du gör med en vanlig ögonskugga. Den som redan har lärt sig tricket att använda mörkt läppstift vet hur man får det vara länge. Till den som ännu inte känner till tricken kommer här ett till! Dela hushållspappret i tunna lager och lägg ett tunt lager på området med läppstift. Borsta puder på det målade området med en borste, pudret går igenom papperet i exakt rätt mängd och sätter fast läppstiftet på huden. När du tagit bort hushållspapperet kan du fylla på mer färg med mycket tunt skikt. Som ett sista steg, färga dina fransar med en lätt handrörelse och då är du redo att lyssna till komplimanger!

Förresten, som även med vanligt mörkt ögonsmink är även i denna teknik bra att hålla ett öga på att hålla mer återhållsam linje med färger på andra delar av ansiktet!

Foto: Pexels
Källa: Ohmygossip.fi


Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory