Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

NYTT BEKANTSKAP, dvs hur man ger ett bra första intryck? 5 TIPS PÅ DET SOM BEHAGAR MANNEN

NYTT BEKANTSKAP, dvs hur man ger ett bra första intryck? 5 TIPS PÅ DET SOM BEHAGAR MANNEN

OHMYGOSSIP – Det är få människor som gifter sig med den första kärleken i livet. De flesta går igenom ett antal förhållanden och när man träffar en ny man är det helt naturligt att man vill ge det bästa möjliga intrycket av en själv. Men ett “inställsamt” och “något överdrivet” första intryck kanske inte hjälper dig i det långa loppet, men det är mycket troligt att det snarare är till skada. Vi har fem tips för dig som mycket sannolikt kommer att smälta varje mans hjärta om naturen har gjort det möjligt för er att passa ihop.

1. Lee
Glada och leende människor lockar alltid människor mer än arga, tjuriga och stolta. Ett leende gör alla människor vackra!

2. Var vänlig
Män tenderar att vara mycket vänligare än kvinnor och vi är tillgivna, snälla och feminina, män gillar det mer. Godhet och vänlighet får dig att lysa mer än några designerkläder eller sminkprodukter.

3. Var öppen
Försök att glömma fördomar och behandla aldrig någon ytligt, speciellt inte den person du vill lära känna på djupet. Var öppen, tänk och diskutera och viktigast av allt – lär dig också att lyssna.

4. Spela inte något spel
Du gör ett misstag om du tror att du behöver ge en man intrycket av att du inte är intresserad av honom. Ja, män gillar att jaga, men de är inte intresserade av lekar. Var ärlig, men inte ”ett lätt byte”. Lite tid från varandra och tålamod gör ibland mycket gott.

5. Låt en man vara en man
Män vill känna sig som män, precis som en kvinna vill känna sig svag och feminin – det betyder inte att du ska agera hjälplös. Kvinnlighet är något djupare. Glöm aldrig att ju mer feminin du förblir, desto mer maskulint kommer mannen bredvid dig att bete sig.

Foto: Pexels
Källa: Ohmygossip.ee


Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory