Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

ÖVERRASKANDE videosamtal?! Följ dessa tips och du kommer att se bra ut!

ÖVERRASKANDE videosamtal?! Följ dessa tips och du kommer att se bra ut!

OHMYGOSSIP – Du njuter av din lediga dag och tänker ta hand om ditt yttre lite senare, tills någon plötsligt vill starta ett videosamtal med dig. Det måste du definitivt gå med på, men du ser helt förskräcklig ut! Vad ska man göra?

Måla ögonbrynen
Det finns ingen tid för full makeup när det kommer till ett oväntat videosamtal. Ta snabbt tag i ögonbrynspuder eller -penna och måla ögonbrynen. Dina händers arbete behöver inte vara perfekt, men till och med lite färg hjälper till att förbättra situationen. Brynen ramar in ansiktet och ger ett mycket mer levande utseende.

Ta på dig en jacka
Om du inte har tid att byta din bekväma hemmatröja – ta på dig en mer praktisk jacka. Jackan ger direkt en mer formell look, även när det råkar vara ett nattlinne under.

Ta på dig örhängen
Både stora och iögonfallande örhängen och mer återhållsamma gör din look färdig. Ta snabbt tag i de närmaste örhängena och ta på dem.

Hitta en bra omgivning
Låt inte en samtalspartner veta hur situationen är i ditt sovrum eller hur söt din katt är som ständigt försöker komma med på bild under ett videosamtal. Välj en plats för samtalet där allt är i sin ordning och där det inte finns några distraktioner.

Välj rätt ljus
För ett samtal skulle det vara bäst att välja en väl upplyst plats med naturligt dagsljus. Se till att undvika att ljuset finns bakom din rygg i ett annars mörkt rum – din samtalspartner kommer bara att se en mörk figur omgiven av ljusstrålar.

Foto: OHMYGOSSIP
Källa: Ohmygossip.ee


Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory