Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

Skönshetsbloggaren Mariliis Angers kräm för kroppspeeling som man tillverkar hemma och som innehåller kaffe. RECEPT!

Skönshetsbloggaren Mariliis Angers kräm för kroppspeeling som man tillverkar hemma och som innehåller kaffe. RECEPT!

OHMYGOSSIP – ”I stället för att slänga kaffesump efter att druckit kaffe torkar jag den och gör ibland peeling kräm för kroppen. Den är superenkel att göra och efter peelingen är huden mycket mjuk och luktar gott”, skriver Mariliis Anger i sin blogg. ”Ett plus är att kaffe är celluliternas fiende och om ni har problem med celluliter, hjälper kaffe med att minska ner dem. Dessutom behöver ni inte smörja kroppen efter duschen för peeling crèmen har olivolja/kokosfett som i sin tur fuktar huden på djupet.”

BEHÖVS:
1 kopp kaffesump
6 tsk olivolja eller kokosfett
3 tsk havssalt eller socker

GÖR SÅ HÄR:
Om du beslutar att använda kokosfett, börja med att smälta det. Ta en medelstor skål och blanda alla ingredienser i den. Lägg blandningen i en burk eller en (plast)burk. Före användningen rekommenderar jag att man masserar huden med torr borste med cirkelrörelser på problemområden (eller på hela kroppen), det får blodomloppet i gång och således ger peeling krämen bättre nytta.

Bred peeling krämen på kroppen och massera igen med cirkelrörelser och till sist skölj bort den. För att få maximal nytta, använd peeling varje gång du duschar.


Bilder: Mariliis Anger
Källa: mariliisanger.nordenbladet.ee


Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory