Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

TRE SÄTT att ha det bra och leva ett lyckligt och hälsosamt liv

TRE SÄTT att ha det bra och leva ett lyckligt och hälsosamt liv

OHMYGOSSIP – Det finns ingen människa som inte vill vara lycklig. Aristoteles har till och med sagt att alla människors grundläggande önskan är att vara lyckliga och att alla aktiviteter i livet är baserade på just denna önskan. Naturligtvis vill vi alla vara lyckliga, men hur många av oss börjar medvetet arbeta för det?

Att bli sjuk är en signal till oss om fel livsstil. Oro, rädsla och negativa tankar försvagar våra kroppar. Spara bara användbara och betydelsefulla saker i ditt liv – det som är bra för dig, är bra för andra också.

Börja ett medvetet arbete om dig själv, för i det långa loppet lönar det sig verkligen. Här följer tre metoder som har använts under tre årtusenden.

1. Börja iaktta dina tankar. Ta fem minuter varje kväll för att skriva ner de känslor du kände under dagen. Kom ihåg de situationer och känslor du upplevt. Vilka negativa egenskaper är dolda i dem? Vad ska du göra i morgon för att förbättra dessa egenskaper? Det är mycket viktigt att skriva ner det hela på papper.

2. Tänk på saker som gör dig lycklig, då föds så kallat mirakel med positivt tänkande! När du fokuserar på de saker du gillar rör du dig som i ett frekvensområde av andra vibrationer och kroppen börjar läka sig själv. Och det är inte allt – det kommer att bli ännu mer positiva saker i ditt liv, för allt du tror blir en verklighet – inklusive de problem som plågar dig. Fokusera på de saker du gillar och du ser hur saker börjar förändras.

3. Öva meditation. Under meditation vilar kroppen och själen och läker sig själva.

Foto: Pexels
Källa: Ohmygossip.ee


Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory