Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

TRÖTT OCH SLITET hår? Här är produkterna du behöver!

TRÖTT OCH SLITET hår? Här är produkterna du behöver!

OHMYGOSSIP – Trött och slitet hår som tappat sin livsgnista som följd av upprepade färg- och värmebehandlingar? Du behöver inte alltid klippa dig för att rädda situationen. Med hjälp av rätt produktarsenal kan håret åter kunna leva upp till sin fulla potential.

Håret blir snabbt fett och smutsigt? Nu behöver du inte längre oroa dig över det! Hårets hälsa och skönhet börjar med hårbotten. Börja från grunden med djuprengöra håret och hårbotten för att bli kvitt stylingrester och döda hudceller som kan göra håret matt och tråkigt. Elisheva & Shoshana ”Hair Energy Maximus+ hårbottenspray med magnesium” är en extremt effektiv produkt för hårbotten för personer som har problem med hårbotten (mjäll, hårfall, psoriasis, dermatit, talg-eksem, klåda, hårbottensvamp mm). Hair Energy Maximus+ hårbottenspray med magnesium tar bort från hårbotten kalcium salt som bromsar ämnesomsättningen för hår och syresättningen av hårbotten. Sprayen absorberas i hårbotten jätte snabbt, det tar 5-15 sekunder för den att komma fram till celler. 10 puffar har 100 mg (28 % RDA).

E&S ”Hair Energy Maximus+ hårbottenspray med magnesium” (15 % koncentrat av Zechstein magnesiumklorid) är en bra present som vårdar dig och personer du älskar – sprayen skyddar sin hårbotten och ditt hår mot utvärtes föroreningar, ger håret energi och säkerställer tillräcklig magnesiumnivå för hårbotten, rengör hårbotten på djupet, stimulerar och aktiverar växten av hårsäckar i hårbotten. Hårsprayen är 100 % naturlig och passar för alla åldrar, även barn, gravida och ammande mödrar, den passar även för diabetiker och vegetarianer. Hindrar hålfall och nedbrytning av tänder hos gravida kvinnor och personer med specialdiet.

Användning:
Kamma håret med kam med skaft till tunna diagonala lockar så att sprayen når direkt till hårrötter och hårbotten. Spraya på hårbotten högst 20 puffar om dagen. Låt verka i 10-30 minuter och skölj bort med varmt vatten. I samband med fet hårbotten och fett hår kan man lämna den kvar på hårbotten över natten eller till nästa hårtvätt. Kan användas som mask före varje huvudtvätt för att förstärka hårbotten, för djuprengöring och för att främja blodcirkulation. När du sprayar hårbotten för första gången kan du känna stickningar eller klåda – det betyder att din kropp har stor brist på magnesium. På barn under 12 år sprayar man hälften av de vuxnas dos.


E&S ”Hair Energy Maximus+ hårbottenspray med magnesium”


En välkänd estnisk sångare Renate Saluste älskar E&S-produkter

Elisheva & Shoshana ”Djuprengörande Detox vårdande schampo med Aloe Vera för hårbotten” är extremt effektiv vårdande produkt för hårbotten, som utan att irritera huden normaliserar fetthalten på din hårbotten och djup rengör hårbotten från fett, mjäll och slaggprodukter. Schampos pH-värde är hudvänligt (pH 5,5). Produkten förbättrar mikrocirkulation (blodcirkulationen i hårbotten), stärker hårrötterna och hjälper skört och/eller skadat hår att växa snabbt.

Aloe Vera är en medicinalväxt som är stärkande och som innehåller massor med vitaminer, och den kan kämpa mot så väl mikrober som svamp, ibland även mot flera virus. Hjälper till att skydda håret från luftföroreningar, solbränna och värmeskador (till exempel hårtork), fuktgivande. Schampot kan också hjälpa till att lindra följande hårbottensproblem (hår som fort blir fett, mjäll, håravfall, psoriasis, dermatit, seborroisk eksem, klåda, svamp i hårbotten osv.).

E&S ”Djuprengörande Detox vårdande schampo med Aloe Vera för hårbotten” håller huvudet rent länge och gör ditt hår starkt, glänsande och friskt! Produkten innehåller över 90 % organiska ingredienser och den passar för alla åldrar, även barn, gravida och ammande mödrar.

Användning:
Applicera schampot på vått hår. Massera det till skum på hårbotten och i håret och skölj med rent vatten. Passar för dagligt bruk.

Varning:
Enbart utvärtes bruk. Om du får det i ögat, skölj rikligt med vatten. Passar inte för dem som lider av bristande njurfunktion, tarmblockeringar eller bradykardi eller långsam hjärtfrekvens. Förvaras torrt och utan räckhåll för små barn. Tillslut förpackningen lufttätt efter bruk.

Varför föredra Elisheva & Shoshana produkter?
På grund av hög kvalitet och överensstämmelse med kraven genomgår alla E&S produkter en stäng kvalitetskontroll och varje parti testas i laboratoriet NordenApothecary. Om partiet inte godkänns i kontrollen, kommer inte produkten ut på marknaden. Alla produkterna med märket E&S är inskrivna i portalen (CPNP) EU:s kosmetikaregister och godkända av detta.

E&S produkter är hudvänliga och effektiva, och de passar även för gravida och små barn. Våra produkter har inga parabener, silikon, råolja, syntetiska färgämnen eller syntetiska doftämnen. Vi är mot djurförsök. Alla ingredienser i produkterna är från etiska producenter, alla våra förpackningar och flaskor är återvinningsbara. Alla våra produkter är från början till slut tillverkade i Estland, i enlighet med standard för världens lyx- och apotekskosmetik och enligt våra egna originalrecept som är speciellt utvecklade för känslig hud.

Foto: (Instagram / @elishevashoshana)
* Artikeln utarbetades i samarbete med E&S


Tags assigned to this article:
Elisheva & ShoshanamagnesiumRengörshopping

Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory