Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

VAD TÅRNA berättar om din hälsa och vad sockorna har för budskap

VAD TÅRNA berättar om din hälsa och vad sockorna har för budskap

OHMYGOSSIP – Du har säkert hört att det är bra att gå barfota och att fotbad fräschar upp blodcirkulationen. Foten har verkligen en stor inverkan på en persons allmänna hälsa. Foten är full av reflexpunkter genom vilka organ kan effektiviseras, kroppsspänningar lindras och välbefinnande förbättras. Virus i människokroppen reflekteras i området mellan tårna och att massera området mellan tårna kan till och med påverka hörsel- och synorganen.

Stortån är pappan, andra tån är mamman, tredje tån är du själv, fjärde tån är släktingar och femte tån är bekanta och vänner. Om man har problem med stortån bör man kolla upp ens egna relationer och känslor till sin far. Man kan dra samma slutsatser av andra tår på liknande grunder.

Stortån är kopplad till huvudet och levern. De slaggprodukter som finns kvar i kroppen belastar levern. Om en persons stortå lutar uppåt är han eller hon stressad, och om tånaglarna är upprätt i riktning mot himlen finns det mycket negativ energi i huvudet.

Den andra tån är kopplad till buken och nerverna. Ett långvarigt nervöst tillstånd kan orsaka magsår, gaser osv. Man kan också få en glimt av en persons entreprenörskap: en med en svag och förkrympt andra tå bör inte anlitas som en affärspartner.

Den tredje tån är indirekt kopplad till immunförsvaret och det är denna som håller våra händer och fötter varma och ger vitalitet.

Den fjärde tån är kopplad till lungorna, tarmarna och gallan. Om den fjärde tån är böjd/problematisk – indikerar det att personen har tarmproblem. Gallsjukdomar gör en aggressiv, lungproblem gör en dyster.

Lilltån är förknippad med njurarna och urinblåsan, och den är också förknippad med en mängd olika rädslor. Dessa rädslor är ofta förknippade med barndomen. En känslig eller rädd person borde stimulera (massera) sin lilltå.

Vad kan du göra själv för att förbättra din egen hälsa?
Par kunde massera varandras fötter medan de tittar på TV på kvällarna. Det är en handling som är intim och närhetsskapande, så effekten är mångsidig – den gör gott för både kropp och själ. Om personerna i relationen inte rör varandra tillräckligt, orsakar det oro och bygger upp stress. Varje form av behaglig beröring minskar spänningen i sig.

Vad säger dina strumpor om dig?
Där strumpor slits ger alltid besked om kroppen. Till exempel för personer som är nervösa och rastlösa sliter hälen, men även de som har problem med njurar och urinblåsa. Stortån orsakar ett hål i strumpor på dem vars hjärnor arbetar för intensivt. Överdrivet arbete, stress, alkoholproblem och leversjukdom är tecken på sig själva när strumpor bär hål i början av stortån. Den smutsigaste punkten på strumpan visar var spänningen är som störst. Detsamma visar slitaget på skorna.


Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory