Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

VILKA är de största för- och nackdelarna med stora bröst? 7 vanliga problem + 7 skäl att älska stora bröst

VILKA är de största för- och nackdelarna med stora bröst? 7 vanliga problem + 7 skäl att älska stora bröst

OHMYGOSSIP – Medan många kvinnor drömmer om större bröst och många vänder sig till skönhetsoperationer, finns det kvinnor som vill att deras bröst skulle vara mindre. Trots att estniska kvinnor vanligtvis har medelstora eller små bröst, finns det också många som har mycket stora bröst. Man tror allmänt att det är en stor lycka – men är det verkligen så? Stor byst har sina fördelar, men också lika många nackdelar.

Stora bröst får alltid mäns beundran, och det är ingen hemlighet att de också väcker avund hos andra kvinnor. Trots det finns det många kvinnor som inte vill ha en sådan beundran.

Bröststorleken beror främst på ärftlighet, men det påverkas också starkt av personens vikt och vid viktökning växer bröstet också på grund av ansamling av fettvävnad och vice versa.

I motsats till vad man allmänt tror är stora bröst inte så fasta. Hos många blir brösten hängande redan före 40 års ålder eller som ett resultat av amning och förändrar hela livskvaliteten. Under dagen stör brösten löpning och hoppning under träning, och under natten stör de när man vänder sig och gör andningen svårare. Många kvinnor är nästan aldrig utan en BH, de sover till och med med en BH på, vilket gör livet lite lättare.

Nästan utan undantag försäkrar alla kvinnor med stora bröst att även om du kan hitta kläder, mestadels på nätet, är det mycket svårt att hitta rätt BH, för att inte tala om sexiga underkläder.

Stora och tunga bröst kan orsaka fel i hållningen samt huvud-, nack- och ryggsmärta. En lösning kan vara kirurgisk bröstreduktion. Det hjälper avsevärt till att förbättra välbefinnandet, kroppens form och hälsa. Plastikkirurgi kan hjälpa till att bygga upp hängande bröst på nytt. Under bröstreduceringsoperation avlägsnas överskott av bröstvävnad och mindre bröst formas som passar ihop med kroppsstorleken.

Nedan är 7 problem som bara kvinnor med stora bröst förstår:

1. Stora bröst väcker uppmärksamhet som en kvinna inte alltid är intresserad av.
2. Bröstsvettning – Varmt väder, träning eller till och med bara promenader kan orsaka obekväma skavsår och svettning.
3. Träning är svårt – Stora bröst är tunga och när man hoppar kan de fresta på ryggen och även skada.
4. Man kan inte vara i behå utan axelband eller helt utan behå. – Det är svårt för kvinnor med stora bröst att hitta lämpliga, väl stödjande behåar, trikå eller andra kläder där brösten passar bra. Att hitta en bikini är också svårt. Om din BH är i storlek XL, betyder det inte att du behöver samma storlek i bikinibyxor. Det är dock svårt att hitta olika storlekar som en set.
5. I trängsel i kollektivtrafiken är brösten det som kommer i kontakt med främlingar. Obekvämt.
6. I motsats till vad många tror är stora bröst i allmänhet inte så fasta. Det är tack vare tyngdkraften.
7. Stora kvinnor kan aldrig låta bli att ta på sig en bh. I princip kunde de, men då kommer tyngdkraften in i bilden igen och förstör den vackra bilden. En stor urringning är inte lämplig i alla situationer.

7 skäl till varför stora bröst ska göra dig lycklig:

1. Bröst är riktigt vackra. De är mjuka och feminina.
2. Män gillar stora bröst. Kvinnans traditionella skönhet har alltid innehållit stora bröst, vare sig det är grekiska gudinnor eller pin-up-modeller från 1950-talet.
3. Kvinnor med stor byst behöver inte avstå från klänningar med en stor halsringning.
4. Stora bröst ser vackra ut i snygga kroppsnära klänningar och skjortor.
5. Stora bröst är sexiga. Bara att trycka samman brösten kommer att göra ett stort intryck.
6. Känner du till ordspråket “något bör också överlåtas till fantasin”? När stora bröst täcks, finns det mycket kvar för fantasin.
7. Kvinnor med stora bröst har ofta mer bröstmjölk och lättare amning.

Foto: Pexels
Källa: Ohmygossip.fi


Tags assigned to this article:
Stora bröst

Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory