Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

VILKA stjärntecken är idealiska tillsammans?

VILKA stjärntecken är idealiska tillsammans?

OHMYGOSSIP – Varje stjärntecken kopplas ihop med vissa egenskaper som skiljer de olika tecknen från varandra och som även påverkar hela livet. Horoskop är inte hundraprocentigt pålitlig men de avslöjar oftast mer än vi kan ana. Ohmygossip presenterar er sex par stjärntecken som passar utmärkt ihop!

SKYTTEN OCH SKOPRIONEN
Skorponer är mycket envisa och ibland för frispråkiga och sårande. Skytte däremot letar efter äventyr, som vill vara kär och leva ett spännande liv. Det är möjligt med en skorpion och dessa två kan leva tillsammans rätt så bra – Skorpionen förändrar Skyttens liv till mer intressant och denne har därför inte samma behov att leta efter äventyr. Sexuellt passar dessa två tillsammans – Skytten vill ha intensivt sex och det samma behöver Skorpionen. Förspel behövs inte.

OXEN OCH KRÄFTAN
Oxen älskar trygga rutiner och balans och Kräftan är just det tecken som förvandlas till beskyddande sköld för bägge parter om den litar på människan. Om Oxen är ärlig, Kräftan tar villigt hand om den och därmed passar de ihop. Det enda problemet kan vara Oxens oflexibel karaktär som kan leda till spänningar i relationen men lyckligtvis är de möjliga att lösa.

STENBOCKEN OCH VÅGEN
Stenbocken vill vara den starkare och beslutande i relationen och det passar bra för Vågen för Vågen är vanligtvis bekymmerslös och de lägger inte märke till saker som de borde se. Om Stenbocken är den ledande i relationen kan Vågen koppla av och vara precis sådan som den innerst inne är – snarare naiv och litet tafatt. Och då är det Stenbocken som fattar beslut.

AQUARIUS OCH LEJONET
Aquarius är mest rädd för att förlora sin frihet och med Lejon finns ingen sådan rädsla. Lejonet vill fatta sina egna beslut och precis så är det med Aquarius också. Båda parterna är självständiga och de håller inte koll på varandra – just frihet håller dessa två ihop.

TVILLING OCH JUNGFRU
Tvillingen är misstänksamma och en del av denne är rädd för att kasta sig hän i en relation. Jungfrun passar därför ihop med Tvillingen för denne är aldrig påstridig och ger utrymme för Tvillingen att andas och göra analyser. Tvillingen förstår att denne inte blir pressad och den behöver inte rymma fältet. Denna relation är i början mycket besvärlig för båda parterna har svårt att lita på den andra men när det har gått över blir relationen stabil och stark.

FISKAR OCH VÄDUREN
Fiskar är mycket vänliga och sällskapliga och de kan med sin personlighet mjuka upp Vädurens hårdnackade person och dess klagomål. Väduren vill inte kompromissa, de är självständiga och ohämmade, och det passar ihop med Fiskarnas mjukare karaktär. Väduren leder relationen och Fiskarna tar hand om tilliten och balansen. Fiskarnas tecken är så len att det inte blir några gräl i denna relation.

Bild: OHMYGOSSIP


Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory